Cum poți înțelege că-i este foarte dor de tine

Dorul este un argument emoțional venit din partea celui care simte, vrea aproape, este empatic și își dorește ceva mai mult de la această conexiune. Să-i fie cuiva dor de tine nu reprezintă doar un act declarativ. Vei ști, vei simți, vei trăi acest sentiment.

Bărbatul căruia îi este dor de tine va găsi motive să îți fie cât mai des aproape. Atunci când va fi aproape, va dori să-ți demonstreze ce simte. Va oferi prietenie și protecție necondiționată, rămânând o persoană de încredere, indiferent de circumstanțe.

Îți dă de înțeles, de fiecare dată, cât de importante sunt discuțiile cu tine. Vrea să stea de vorbă despre orice, să te cunoască mai bine, să interacționeze cu lumea ta, chiar dacă nu poate fi aproape. Îți spune că își dorește cât mai curând să-ți fie alături.

Atunci când îți vorbește, se interesează despre toate lucrurile care s-au întâmplat în viața ta. Își face griji, atunci când îi povestești despre lucruri complicate și se bucură la fel de mult, atunci când ai parte de realizări frumoase.

Îți scrie frecvent, uneori chiar cu insistență. Improvizează de fiecare dată, găsește soluții ca mesajele lui să ajungă la tine. Apelează și la trucuri romantice, la scrisori și texte trimise prin intermediari. Vrea să trăiești la fel de mult emoția lui.

Sunt momente când manifestă acte de gelozie, fără a duce în extreme acest comportament. O face mai mult pentru a-și exprima atașamentul față de tine. Se simte vinovat că nu găsește soluții să fiți mai mult timp împreună.

Își exprimă în mod deschis atașamentul

Nu-i este teamă să te prezinte prietenilor săi, să-ți vorbească despre trecutul său, dar și despre planurile sale de viitor. În acest fel vrea ca, atunci când sunteți departe, să găsești surse de conexiune cu povestea lui, să vrei să te întorci lângă el cât mai repede.

Atunci când dorul său depășește anumite limite, anulează orice alte acțiuni și vine lângă tine. Îți demonstrează astfel cât de sincere îi sunt sentimentele și cât de mult își dorește să îndepărteze distanța dintre voi. Este insistent, dar nu arogant și tu apreciezi asta.

Dacă se întâlnește cu amici comuni, nu ratează ocazia să întrebe totul despre tine. O face cu multă dragoste și empatie, încercând să obțină cât mai multe informații. Fiecare detaliu este o sursă de bucurie pentru el, o modalitate de a anula distanța.

Atunci când te sună să vorbiți, încearcă să-ți amintească despre momente frumoase care s-au întâmplat între voi, dar și mizează pe planuri făcute în doi. Îți dă de înțeles că acest timp petrecut separat nu va dura mult, că va fi alături cu prima ocazie.

În unele momente devine chiar disperat să ajungă alături de tine. Sentimentele lui sincere, intențiile sale și felul în care și-a asumat această relație îl provoacă să reacționeze, să facă ceva, pentru a nu lăsa loc de înterpretări, lucruri nespuse.

Până la urmă, va reuși să ajungă aproape de tine, oferindu-ți toată dragostea lui.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com