Spune aceste lucruri unei femei și o vei cuceri pentru toată viața

Firește, totul începe de la o condiție importantă: să existe maximă sinceritate în aceste cuvinte. Să simți cu adevărat că asta îți dorești, că anume acestei femei vrei să-i vorbești despre iubire. În caz contrar, lucrurile se pot întoarce împotriva ta.

1. „Ești femeia vieții mele”. Probabil expresia pe care orice femeie implicată într-o relație ar vrea să o audă. Contează să simtă și ea același lucru în raport cu tine. Demonstrându-i cât de importantă este, ea se va atașa de sufletul tău pentru totdeauna.

Ea va fi atât de fericită, știind că omul ei drag o prețuiește atât de mult. Va oferi înzecit cât primește, fiind motivată să păstreze armonia în relație, să construiască. Nu spui oricărei femei că este doamna vieții tale, deci este cu mult mai prețios acest mesaj.

2. „Mă mândresc cu tine”. O femeie vrea să știe că omul de alături se mândrește cu ea. Cu felul ei de a fi, cu realizările ei, cu planurile mărețe. Se mândrește că anume pe ea o ține de mână, mergând pe stradă. Se mândrește că anume ei îi poate spune „noapte bună” în fiecare seară.

3. „Te înțeleg”. Câte de important este pentru o femeie să fie înțeleasă. Să știe că nu trăiește în zadar alături de un om. Că și dorințele ei sunt acceptate, că cineva este suficient de matur emoțional, încât să se apropie de sufletul ei și s-i descopere povestea.

4. „Te ascult”. Nu e vorba despre a asculta orbește de cineva. E vorba despre acea comunicare sinceră pe care o poți folosi în relația voastră. Atunci când ea vrea să-ți spună despre lucruri importante și tu nu eviți acea discuție. Îți pasă și vrei să fie mai bine.

5. „Îți sunt recunoscător”

Pentru faptul că te-a ajutat să devii o persoană mai bună, pentru cine este ea, pentru că a acceptat să fie iubita ta. Pentru că nu a plecat, atunci când avea toate motivele. Pentru felul în care se dedică acestei relații, pentru felul în care luptă în fiecare si pentru voi.

Recunoștința și empatia sunt două forme speciale de manifestare a iubirii față de un om. Dai de înțeles foarte clar că relația voastră depășește o simplă conviețuire. Ai îmbrățișat felul de a fi al femeii, i-ai îndrăgit acțiunile, gesturile, te-ai atașat de lumea ei.

6. „Sunt sigur că vom reuși”. Atunci când un bărbat spune aceste cuvinte unei femei, îi dă aripi. Ea se convinge că are rost să meargă mai departe, că alături de ea este un om de încredere, care nu cedează la primul obstacol. Mai mult decât atât, acest om spune că sunt o echipă.

7. „Vreau să fii soția mea/mama copiilor mei”. O declarație frumoasă de dragoste, în spatele căreia se ascunde intenția bărbatului de a rămâne alături de această femeie pentru totdeauna. De a construi alături de ea o casă, în care să crească ai voștri copii.

8. „Te vreau..” O femeie dorită este o femeie fericită. O dorești nu doar în momentele de intimitate, nu doar câd ai chef. O dorești și dimineața, când abia s-a trezit. O dorești alături, o dorești passională, o dorești cuminte la pieptul tău.

Toate aceste expresii se rezumă la acel magic „te iubesc”, ce poate fi spus în multe feluri. Contează să o faci sincer, pentru că sinceritate este cheia tuturor relațiilor sănătoase, de-o viață.

© Sufletisme.ro

Foto: unsplash.com