5 semne că el este omul pe care merită să-l apropii de inima ta

Nu ai de unde să știi că omul care va veni în viața ta va fi cel potrivit. Poți totuși să urmărești anumite stări, anumiți indicatori, care de cele mai multe ori nu dau greș. Nu ai cum să te aștepți la un comportament corect din partea unui personaj indiferent.

Nu poți să ai o atitudine negativă față de omul care vrea tot ce este mai bun de la relație. Cel puțin oferi o șansă acestei povești. Te oprești să interpretezi și vezi lucrurile așa cum sunt. Dacă are rost, faci tot posibilul să te implic la fel de mult.

1. Are un comportament corect. Ce înseamnă a fi corect în raport cu cineva? E un fel de a fi ce nu poate fi schimbat atât de ușor. E vorba de experiențele acumulate până acum, acea educație, bun simț, care nu-i permite bărbatului să fie arogant.

El înțelege unde poate evolua această întâlnire a voastră sau acest început de relație. Nu-ți rănește sentimentele, respectă lumea ta, opiniile tale. Nu se folosește de slăbiciunile tale, de fiecare dată ține cont de limite, de spațiu, de dorințe, de felul tău de a fi.

2. Îi pasă. Poți să înțelegi foarte simplu dacă acestui om îi pasă de voi sau pur și simplu pentru el ești un personaj trecător. Se întâmplă o conexiune emoțională între intențiile lui și lumea ta. Îți vrea binele, se gândește de fiecare dată cum te-ar putea afecta un moment sau altul.

Se interesează de tine, de visurile tale. Atunci când te simți prost, nu insistă cu argumentele sale, ci pur și simplu încearcă să-ți aducă zâmbetul pe buze, să înțeleagă sursa acestor stări. Dacă ești nemulțumită de anumite lucruri, vrea să clarificați totul.

3. Ești parte din planurile sale de viitor

Nu vei accepta pe oricine aproape de inima ta, altfel vei suferi de fiecare dată și vei construi o percepție eronată despre bărbați. Accepți omul pentru care nu ești doar o aventură, omul care te vede aproape și după câțiva ani, care se atașează de conceptul „împreună”.

Planuri comune, viziuni comune, interese comune: sunt lucruri care, fără mult efort, construiesc acea bază emoțională pentru o viitoare relație stabilă. Fiind prioritatea lui, fiind parte din povestea lui, totul se întâmplă simplu, totul se rotește în jurul acestor idei.

4. Acceptă schimbarea. Până și venirea ta în viața lui este un nou început. Firește, fiind singur, lucrurile se desfășurau într-un anumit mod. Dar atunci când e vorba de doi oameni, două feluri de a vedea lucrurile, mai contează să și cedezi, să asculți, să înțelegi.

5. Este sincer. L-ai suprins în diferite situații, dar niciodată nu te-a mințit, chiar și atunci când avea toate șansele să o facă. Preferă sinceritatea, nu are ce să ascundă de tine. Este corect, în primul rând în raport cu sine, apoi în raport cu cei din jur.

6. A făcut pace cu trecutul. Nu-i bântuie prezentul amintirea unor foste relații. Nu suferă după o mare iubire, pe care a pierdut-o. Și-a învățat lecțiile, știe unde a greșit și ce poate îmbunătăți, dar acum este conectat la omul de acum.

Iubește omul care îți demonstrează în fiecare zi că merită toată sinceritatea și implicarea ta. Iubește bărbatul care vine în relație cu o atitudine corectă. Îmbrățișează-l și acceptă-l aproape de inima ta.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com