Spune bărbatului pe care îl iubești aceste cuvinte, pentru a-i cuceri sufletul

Atunci când iubești din toată inima, când îți pasă cu adevărat de acest om, când îi vrei binele și cauți să construieși o lume frumoasă alături de el, este firesc să lași loc pentru afecțiune și empatie, pentru cele mai profunde sentimente.

Descoperi mii și mii de motive să fii recunoscătoare pentru tot ce trăiești, te convingi în fiecare zi că el este partenerul potrivit, capabil să-ți îmbrățișeze povestea și să reacționeze demn în fața provocărilor. Atunci vrei să-i vorbești despre tot ce simți.

Spune-i cât de multă încredere ai în el și cât de frumoasă este lumea trăită în doi. Este cel mai bun răspuns la eforturile lui și la atitudinea corectă, este felul în care îl accepți și îl vrei aproape de tine, fără să îți fie frică, fără să ai îndoieli.

Fiecare gest potrivit îți oferă un motiv în plus să descoperi siguranța lângă el, fiecare cuvânt sincer te provoacă să lași în urmă orice intenție egoistă. Îi vorbești despre cât de mult contează pentru tine această liniște emoțională, asumarea lui.

Spune-i că îți pasă la fel de mult și vrei din tot sufletul să fiți bine, să depășiți orice provocare, să construiți o poveste a voastră. Este mai mult decât să trăiești o aventură, mai mult decât să accepți omul și acțiunile lui.

Ești alături și atunci când lucrurile nu funcționează bine, ești gata să susții și să găsești soluții, te implici și lași loc pentru compromis, pentru discuții sincere, pentru iubire. El va îmbrățișa această deschidere, va iubi la fel de mult.

Spune-i cât de mult îl iubești

Nu te ascunde după aparențe, dacă știi că are rost și merită toată iubirea ta. Nu lăsa loc pentru îndoieli, dacă îți demonstrează cât de profund simte. Vorbește-i despre cât de drag îți este, cât de dor îți este, cât de fericită ești lângă el.

Dacă aceste cuvinte vin din inima ta, vei descoperi un bărbat atât de recunoscător pentru că te are aproape. El va fi sigur că această poveste nu este întâmplătoare, comportamentul tău nu ascunde un interes. Iubești și trăiești omul.

Spune-i cât de mult îl admiri pentru curaj și încredere, pentru bunătate și sinceritate. Te mândrești cu acest bărbat, el aduce în sufletul tău liniște și siguranță, el îți oferă atât de multe motive să zâmbești vieții, să trăiești frumos.

Este felul în care poți cuceri un suflet bun, lăsând loc pentru recunoștință și afecțiune, aducând optimism și acea energie specială între voi, completând formula iubirii voastre cu naturalețe și grijă, cu admirație și un atașament sincer.

Spune-i că alături de el ai uitat de frici și îndoieli, nu mai lași loc pentru regrete și durere, ești o femeie fericită. Starea ta de bine este atât de importantă pentru el, liniștea interioară îl ajută să vrea mai mult, să ofere mai mult.

Sentimentele tale îi vor cuceri sufletul, îl vor asigura că îți pasă la fel de mult și ești aproape la bine și la greu. Spune-i ce simți, transmite un mesaj profund, demonstrează-i că totul are rost.

© Sufletisme.ro