5 gesturi romantice ale femeilor, apreciate la nebunie de bărbați

Cum să dai de înțeles că ții la omul de alături? Demonstrând, oferind motive, fiind prezent, asumându-ți rolul de partener, construind împreună. Lista poate continua. Dinter toate gesturile de fidelitate și încredere, există și un fel de a fi mai romantic, apreciat de bărbați.

Vor spune că nu au nevoie de prea multă emoție. Vor încerca să pară duri și siguri pe ei. Dar un singur zâmbet al femeii iubite poate topi până și cea mai înghețată inimă de bărbat. O îmbrățișare poate alunga gândurile triste. Un sărut poate distruge ziduri.

A fi romantică cu omul tău este un comportament firesc. Totuși, monotonia, oboseala, mai puțin timp petrecut împreună, par să pună tot mai puțin accent pe gesturile sincere, plăcute, pe care le poți oferi în mod gratuit iubitului tău. Ce-ar fi să ne amintim de ele?

1. Îi arăți prin comportamentul tău cât de mult îl prețuiești. Da, bărbații au nevoie cel mai mult de recunoaștere, de aprecierea rolului lor, de confirmarea statutului de iubit. A-i demonstra cât de mult îl prețuiești și cât de mult ții la relație este un gest firesc.

Îți pasă de el, îi spui că-i apreciezi inițiativa, efortul, prezența. Îi dai de înțeles că el este alesul, omul potrivit ție, omul care te face fericită. Păstrezi o conexiune emoțională cu el, aduci de fiecare dată gingășie în relație, îi ești fidelă și ai încredere în acest om.

2.Mesaje de dragoste. Sau pur și simplu un mesaj de „bună dimineața”. Un fel de a-i comunica despre lucruri importante. O alegere reușită, atunci când sunteți departe unul de celălalt. Soluția perfectă pentru a-i trasnsmite că-ți este dor, că-l vrei aproape.

3. Admirația față de omul iubit

E și ăsta un atașament, o confirmare a reușitei lui în această relație. Nu e nevoie să idolatrilezi omul, nici să creezi anumite dependențe. Admirația față de lucruri reale, de ceea ce face și ce spune în fiecare zi, de felul în care evoluează și îți demonstreză că merită dragostea ta.

4. Ai încredere în el. Ai încredere că-i va reuși, ai încredere în ziua de mâine, în tot ceea ce înseamnă „noi”. Ești în siguranță alături de el, îi transmiți asta prin atitudinea și recunoștința ta. Un bărbat care știe că are alături o femeie iubitoare, fidelă, va face totul pentru ea.

Să ne imaginăm că-l critici de fiecare dată, că-i reproșezi o mulțime de lucruri, că-l înjosești și-i sumbinezi rolul de bărbat. Ce poate ieși dintr-o relație dominată de egoisme? Încrederea în omul drag va aduce stabilitate, dorința de a fi mai bun, de a construi pentru doi.

5.Îl surprinzi plăcut. O cină romantică, o seară specială, o tentativă de a ieși din zona ta de confort, demonstrându-i că alături de el nu îți este teamă. Ești gata să riști, să-l provoci și să te provoci să vrei mai mult. Cucerirea nu este un act unilateral, nici de o singură dată.

Felul sincer și ușor copilăresc în care îi vei zâmbi, modul în care îl vei îmbrățișa cu drag, cuvintele pe care i le vei spune, când va avea cea mai mare nevoie de ele. Prezența ta, susținerea pasiunilor sale, acceptarea provocărilor, păstrarea acelei chimii energetice.

Toate vor conta, toate sunt atât de dorite de un bărbat. Contează să nu o faci din interes, să ceri în schimb alte lucruri, ca o obligație. Omul care te iubește îți va oferi tot ce are mai bun.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com