5 motive pentru care fostul iubit vrea atât de mult să se întoarcă la tine

Să pleci nu înseamnă să nu te mai întorci. Există anumite circumstanțe care au forțat acea despărțire, care au amânat un deznodământ. Dincolo de aparențe, doi oameni se vor distanța și se vor apropia, în dependență de ceea ce au înțeles, de lecțiile învățate, de sentimentele avute.

El va pleca subit, sau despărțirea va fi de comun acord. Te va răni emoțional sau veți ajunge la concluzia că, cel puțin acum, nu are rost. Cert este că, la scurt timp după această decizie sau mult mai târziu, va veni un moment de revelație în viața lui. Atunci când va înțelege cât de mult te vrea înapoi.

1. Îi este dor de tine. În sensul îngust, te vrea aproape. În sensul explicit, îi este dor de cine era el, alături de tine. Îi este dor de acel bărbat iubitor și îndrăgostit, cuceritor și galant, capabil să răstoarne și munții pentru femeia iubită. Vrea să întoarcă acea stare.

Acele emoții vii, puternice, trăite doar alături de tine. Experiențele de după l-au convins că nimic nu se compară cu relația voastră, cu ceea ce ați reușit să construiți. Se imaginează tot mai des aproape de tine, visând la o nouă șansă pentru voi.

2. Ești diferită. Te-ai schimbat, în cel mai bun sens. Femeia timidă de cândva acum este o femeie puternică, cu multe realizări. Pentru el reușitele tale sunt un magnet. Își dă seama în acest fel ce a pierdut, ce putea să se întâmple, dacă rămânea aproape.

Îți admiră evoluția, gândurile pe care le ai. Fie că aude de la prieteni comuni, sau vede pe rețelele de socializare, este suprins plăcut de personalitatea din tine. În acest moment, i se reactivează instinctele de cuceritor, de vânător.

3. Visul că putea fi mai fericit departe de tine a eșuat

Voia să o ia de la capăt, să trăiască o viață nouă. Un timp i-a reușit, a călătorit, a avut mai multe experiențe cu alte femei. Dar nimic nu l-a convins să te înlocuiască în gândurile lui. Dimpotrivă, imaginea ta devenea tot mai reală în dorințele sale.

A încercat să se atașeze emoțional de o altă persoană, fără succes. Te compara cu celelalte femei și înțelegea că ești unică în felul tău, ești unica lui. A suferit, știindu-te departe, a început chiar să fie gelos, gândindu-te că poate ești cu altcineva. Până a decis că trebuie să acționeze.

4. Este doar un test. Uneori nu dragostea este la baza motivației lui de a te întoarce. Nici revelația că lângă tine e casa lui. Vrea să se convingă că mai sinte ceva pentru tine. Dacă îi mai pasă în vreun fel, sau pur și simplu trece printr-o perioadă mai nostalgică.

În același timp, vrea să înțeleagă dacă tu mai simți ceva pentru el. Dacă acele sentimente puternice de cândva s-au păstrat. Poate trece printr-o perioadă mai complicată și are nevoie de o susținere necondiționată. Știe că tu i-o poți oferi oricând.

5. A venit momentul să vă apropiați din nou sufletele. El știe că, emoțional vorbind, nici nu v-ați despărțit. Ați păstrat ambii în voi acel sentiment puternic, fiind gata în orice clipă să-l reaprindeți. Între timp, ați evoluat, ați devenit mai înțelepți.

El este mai conștient de rolul său în relație. El vrea din nou să vină în viața ta, să construiască alături de tine, să continuați acea poveste unică. Este sigură că, de data aceasta, lucrurile vor fi făcute corect, frumos, pentru totdeauna.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com