Cum o femeie poate aprinde focul iubirii în inima unui bărbat

Orice femeie poate fi senzuală și atractivă pentru un anumit bărbat. Noi, femeile, deseori cădem în plasa unor standarde pe care nu ni le asumăm. Sau cu care nu ne identificăm cu adevărat. Nu înseamnă că a tinde spre propriul tău ideal de frumusețe e greșit.

Dar fii sigură că o faci pentru a te simți bine în pielea ta, nu pentru a ieși complet din ea. Bărbații, de cele mai multe ori, se impart în două categorii. 1. Cei care se lasă convinși de aparențe și își doresc să interacționeze la nivel pur fizic cu o femeie.

2. Cei pentru care o femeie ar trebui să le pară interesantă la un nivel mai personal, pentru a-și dori vreo conexiune de orice tip cu ea. Dacă facem abstracție de prima categorie, vom înțelege că noi, femeile, ne subestimăm puterea de seducție.

Ne preocupăm prea mult de cum aratăm decât de ce transmitem. Limbajul non-verbal nu comunică doar despre interesul nostru față de un bărbat, ci și despre interesele și pasiunile noastre. Despre stilul de viață, statutul social și așteptările pe care le avem de la un potential partener.

Unele dintre noi nu exprimăm lucrurile deschis. Nu ne lăsăm descoperite, iar asta taie din avantajul din a avea un cuvânt de spus în selecția partenerului. Nu știu ce ar urmări o femeie care nu exprimă nimic, dar, în același timp, e în așteptarea unui potential partener?

Poate că ne-am obișnuit prea mult să ne cadă totul din cer, mai ales când vine vorba despre o relație ce, în mod normal, ar trebui construită de ambele părți? Poate că efortul făcut de noi se rezumă la câteva acțiuni preluate din exterior, care nici nu ne reprezintă.

Nu e nevoie să placi tuturor.

Nu trebuie să te consumi pentru a duce o relație la un stadiu avansat, desi îți era clar din start că nu sunteți pe aceeași undă. Dar măcar să nu ne grăbim să o facem pe arogantele cu cei care încearcă să ne cunoască. Orice informație: refuz sau acceptare poate fi transmisă într-un mod diplomat și respectuos.

Feminitatea nu e doar despre forme, e și despre niște trăsături pe care le-am moștenit arhetipal. Empatia, fluiditatea emoțională, spiritul protectiv, energia creatoare, sunt lucruri pe care le poți simți la o femeie înainte de a-i analiza fizicul.

Ochii unei femei pot vorbi necontenit, dacă sunt lăsați s-o facă. Acolo se naște chimia, fiorul despre care vorbesc toți și pe care-l așteaptă o viață. Când două perechi de ochi reușesc un schimb de energie și par a se fi înțeles fără alte intervenții – acolo e magia.

Ca să poți reuși această performanță însă, asigură-te că tu, ca femeie, nu ai ochii goi. Chimia nu poate apărea din nimic.
Dacă vrei să te indrăgostești, învață să semeni foc în ochii tăi.

Potențează-ți energia feminină cu ceea ce te reprezintă. Fii senzuală, dansează atunci când nimeni nu te vede. Cântă chiar și atunci când nimeni nu te aude, protejează și iubește, chiar și atunci când nimeni nu ți-o cere. Ești femeie nu prin sau datorită unui bărbat din viața ta.

Te-ai născut cu asta și e păcat să aștepți pe cineva ca să descopere atuurile și puterie pe care le deții prin acest statut. Dar, odată ce vei reuși să fii stăpână pe propria ta lume, vei reuși să ajungi la inima unui bărbat care să-ți merite întreg universul.

Gând bun.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com