Cum înțelegi că bărbatul de lângă tine este anume cel de care ai nevoie: 5 semne

Vrei să lași în urmă toate regretele și îndoielile, să îmbrățișezi lumea și povestea unui om drag și să te regăsești alături de el. Vrei să îți confirmi că acest atașament emoțional nu este întâmplător, totul are rost, fiecare cuvânt și gest au rost.

Este firesc să cauți răspunsuri la întrebări importante, să descoperi siguranța și liniștea alături de partener, să știi că ai toate motivele să continui. În momente de recunoștință nu vor conta aparențele, dar emoția din sufletul tău.

Pur și simplu trăiești omul și relația, fără să forțezi lucrurile, fără să exagerezi sau să fii nevoită să renunți la tine de dragul lui. Totul se întâmplă ușor, nu trebuie să-i interpretezi mesajele, să implori implicare, să ceri asumare.

Știi că ești înțeleasă și acceptată cu adevărat, știi că poți înțelege și accepta la rândul tău. Lucrurile evoluează corect, fără trucuri ieftine și dorința de a vă impresiona reciproc. El vine alături să iubească, tu răspunzi cu afecțiune și dor.

Ajungi să ai încredere în acest om. Prin felul său de a fi, prin deciziile pe care le ia în fiecare zi, prin reacțiile potrivite te convinge să renunți la orice gând egoist, la regrete și rețineri. Ai atât de multe motive să iubești sincer, să-ți deschizi sufletul.

Încrederea ta nu se bazează pe aparențe. Ai certitudinea că acest bărbat nu se joacă cu tine, nu vrea să trăiască doar o aventură. A ales să se atașeze emoțional, să aibă grijă de lumea ta, să fie un partener responsabil și empatic.

Poți sta de vorbă cu el

Poți să-i vorbești despre toate lucrurile importante, poți să fii sinceră și sensibilă, știi că el te va asculta și te va înțelege. Nu vrei să te prefaci, să interpretezi realitatea, să taci: el îți demonstrează că este interesat cu adevărat de emoțiile tale.

Alege să comunice și să explice, să vină cu soluții, să elimine orice urmă de îndoială prin discuții. Alege să te cunoască, să descopere Universul tău, să-ți îmbrățișeze povestea. Ești sigură că orice neînțelegere va fi depășită ușor.

El te susține, te încurajează să-ți urmezi visurile, te motivează să nu renunți atât de ușor, te provoacă să fii o persoană mai bună. Este mereu aproape, conștient de valoarea unui cuvânt bun, de importanța unor gesturi potrivite.

Ajungi să-l admiri pentru felul său de a fi, pentru curaj și încredere, pentru atitudine și maturitate emoțională. Ajungi să nu îți mai fie frică de prezent și de viitor: știi că el este aproape de tine, știi că împreună veți reuși totul.

Trăiești o relație sănătoasă, fără dependențe și obsesii, fără manipulare și dorința de a controla. Nu există presiune sau umilință, nici comportamente toxice. Există dorința sinceră de a construi în doi, există valori comune, există liniște.

Îl accepți și ești gata să iubești din toată inima. Alegi optimismul și sinceritatea, alegi naturalețea și afecțiunea. Știi că totul are rost, știi că sentimentele sunt reciproce, știi că el este omul atât de potrivit pentru tine.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com