Așa tip de femei sunt un adevărat magnet pentru toată lumea

Te-ai întrebat vreodată, de ce unele femei au o energie și carismă atât de pronunțată, încât îți rămân în suflet pentru totdeauna. Altele, însă, te lasă pur și simplu indiferent.

Ei bine, adevărul este că femeile care nu pot fi uitate atât de ușor, de regulă, nici nu încearcă să te cucerească prin ceva. Ele își caută de confortul emoțional și planurile proprii, fără a-și irosi energia pe impresionarea unui bărbat sau a oricărei alte persoane.

Ele sunt prioritatea lor primordială, pentru că își dau seama că cea mai importantă relație pe care o au în viața lor este cu ele însele. Astfel de persoane sunt întotdeauna admirate și reprezintă un adevărat magnet pentru cei din jur.

Și asta pentru că iubirea de sine și armonia lăuntrică pe care ele le poartă în suflet sunt întotdeauna iradiate în exterior. Oamenii simt asta.

Prezența lor în orice companie nu este pur și simplu plăcută. Oferă un grad cu adevărat special de libertate a expresiei și confort emoțional.

Oamenii simt că pot fi ei înșiși alături de astfel de femei

Ele nu își pierd energia prețioasă judecând comportamentele sau aparența altora. Ele își poartă doar de propria grijă. Mai mult de atât, secretul farmecului lor mai constă și în investițiile în sine pe care le fac regulat. Aici nu este vorba de sume enorme de bani.

E vorba mai degrabă de timpul și efortul investit ZILNIC în propria lor autodezvoltare. Ele muncesc mult asupra propriei lor aparențe fizice, dar mai ales – asupra relației cu ele însele și carențelor psiho-emoționale.

Sportul, meditația, muzica, ritualurile de îngrijire, cărțile sau oricare alte forme de culturalizare și cunoaștere a sinelui sunt o parte componentă a rutinei lor. Aceste activități le reîncarcă emoțional. Le oferă încredere, contribuind la restabilirea conexiunii lor cu propriul suflet.

Astfel de femei sunt, cu adevărat, interesante și atrag în primul rând prin personalitate și doar apoi prin aparență fizică.
Ele creează în jurul lor o ambianță incredibilă și atrag tot felul de oameni. Totuși, oferă acces la sufletul lor doar celor aleși.

Ele sunt selective în alegerea oamenilor lor și au grijă să nu-și irosească timpul pe prieteni sau parteneri toxici. Aceștia nu contribuie la dezvoltarea lor, ci dimpotrivă – la descurajarea lor.

Secretul femeilor care sunt un magnet pentru toți ceilalți este, prin excelență, încrederea și iubirea de sine genuină care le umple întreaga ființă.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com