Așa vei înțelege că ai întâlnit bărbatul trimis de soartă

Atunci când sufletul tău se regăsește alături de alt suflet, când ești gata să îmbrățișezi lumea lui și înțelegi că sentimentul este reciproc, când descoperi atât de multe motive de recunoștință, lași în urmă orice gând egoist și trăiești omul, relația.

Nu e vorba despre experiențe spectaculoase, despre demonstrații intenționate, despre cuceriri întâmplătoare. Este o stare care trece dincolo de superficial, este un sentiment pe care îl accepți în inima ta și îl lași să alunge toate fricile, îndoielile.

Alături de acest bărbat totul se întâmplă ușor, simplu. Nu trebuie să te schimbi de dragul lui, să uiți de tine pentru a-l apropia, să trăiești obsesii sau atașamente bolnăvicioase. El te convinge că a venit în viața ta pentru a iubi, pentru a construi.

Nu te mai întrebi dacă are rost, prin felul său de a fi te ajută să depășești orice neliniște, să fii sigură că de data aceasta orice experiență și fiecare clipă au valoare. Refuzi să mai porți măști, să te prefaci și știi că omul de alături este la fel de sincer.

Simți că o viață trăită în doi este atât de posibilă, te vezi alături de el peste ani, îți faci planuri de viitor cu încredere. El nu te va trăda niciodată, el nu își permite să distrugă această șansă unică, el răspunde cu afecțiune și grijă.

Alegi să-i cunoști povestea, să-l susții necondiționat, vrei să împarți cu el fiecare moment important din viața ta, vrei să stai de vorbă cu acest om ore în șir. Îl vezi atât de atașat, conectat emoțional, motivat de povestea voastră de iubire.

În sufletul tău este liniște și recunoștință

Știi că în cele mai dificile momente el va fi alături, gata să te ajute și să te asculte. Știi că atunci când îi va fi greu îi vei îmbrățișa lumea și vei face tot posibilul să alungi tristețea din inima lui. Știi că indiferent de orice, împreună veți depăși orice obstacol.

Nu caută să te schimbe, să-ți impună comportamente străine, să vină cu pretenții și așteptări exagerate. Nici nu nu vrei să-l vezi altfel, te-ai îndrăgostit de un fel de a fi atât de apropiat sufletului tău. Îi admiri curajul și îți admiră nebunia.

Ai lăsat în urmă acele experiențe dureroase, știi că trecutul nu mai contează. Contează momentul de acum, contează tot ce urmează să vină, având alături un partener demn, asumat, corect. El vrea la fel de mult să reușiți.

Lângă acest bărbat trăiești o stare de bine, de recunoștință și fericire, unică până acum. Te simți împlinită și înțeleasă, dorită și acceptată, simți că ai toate motivele să înțelegi, să accepți, să dorești omul. Trăiești convingerea că totul are un rost.

El te motivează să nu renunți atât de ușor, te inspiră să îți urmezi visurile, te încurajează atunci când vrei să cedezi. Tu îl provoci să fie mai bun și mai iubitor, aduci liniște în lumea lui, îl asiguri că ești aproape și ai încredere.

Este lumea voastră, acolo unde iubirea și recunoștința sunt o normalitate. Este felul în care alegeți să îmbrățișați șansa oferită de soartă, să construiți, să găsiți echilibrul și afecțiunea în orice moment.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com