Atunci când în viața ta apare un bărbat de încredere

Să te atașezi de cineva și să ai toate motivele să faci asta. Să vorbești deschis despre sentimentele tale și să știi că nu vei regreta. Să ai nevoie de susținere și să o găsești alături de tine. Să fii sigură de ceea ce va urma, pentru că omul tău drag este de încredere.

Este simplu să trăiești dragostea, atunci când partenerul îți oferă toate motivele să simți liber, să te atașezi, să-ți deschizi sufletul. Îndoielile se risipesc una după alta, din moment ce în fiecare zi găsești motive să te apropii și mai mult.

Până la urmă, e vorba și de responsabilitate. Felul conștient în care acest bărbat a venit alături de tine, capacitatea de a demonstra prin acțiuni că are intenții serioase, modul în care construiește o discuție nu-ți vorbesc decât despre seriozitatea cu care tratează relația.

Schimbarea se simte și în felul tău de a fi alături de el. Nu mai vrei să demonstrezi ceva, nu mai ai timp pentru supărări, certuri, nopți nedormite. Pentru că alături de acest bărbat de încredere experimentezi o stare nouă pentru tine, una de liniște, de confort.

Armonia ia loc neliniștii. Știi ce se va întâmpla mâine, așa cum bănuiești ce va fi și poimâine. Există loc pentru spontaneitate și nebunie, totuși certitudinea de a te trezi și a simți siguranță are un rol cheie. Îți dă aripi această senzație de stabilitate.

Este o constantă în relația voastră, care poate înlătura orice evenimente imprevizibile. Te atașezi în acest caz fără a te întreba „dar dacă…”, fără a te aștepta la un comportament car să te surprindă neplăcut.

Accepți provocarea

De data aceasta, e vorba de alt deznodământ. Cel puțin speri din tot sufletul  să fie așa. Vrei să oferi, să fii parte din această echipă puternică. Ești gata să cedezi uneori, de dragul fericirii comune. Vrei să construiești, acea lume care se împarte la doi și care se simte ca un tot întreg.

Ești convinsă că aceasta este direcția corectă. Și toate astea pentru că sinceritatea și responsabilitatea lui a anulat orice urmă de îndoială. Știi cât de greu este să găsești un partener, un echilibru, un scop comun și te bucuri că ai descoperit asta alături de el.

Viitorul tău în plan sentimental nu mai este atât de imprevizibil. Dimpotrivă, saluți inițiativele lui de a vă face planuri de viitor. Vezi în comportamentul său hotărâre, curaj, devotament. Asta te face să te atașezi și mai mult.

Rezultatul? Doi oameni care au încredere unul în celălalt. Doi prieteni care pot vorbi despre orice. Doi iubiți care trăiesc la nebunie momentele vieții. Și, peste toate aceste momente, găsești siguranța că totul se întâmplă frumos, cu adevărat.

Știi că nu depinzi de el, dar anume prezența lui ți-a adus lumină în viața ta. Știi că nu te presează cu nimic, dar anume sfaturile și susțirea lui contează enorm pentru tine. Știi că nu îți va cere să renunți la anumite deprinderi, dar singură vei dori asta, de dragul vostru.

Vei accepta cu brațele deschise încrederea lui. Îți vei asuma și tu acest rol, de partener și de prieten. Vei fi recunoscătoare pentru ceea ce ai, pentru acest om minunat. Vei prețui dragostea și grija lui, pentru că știi cât de important este să te simți liberă, împlinită, fericită alături de cineva.

© Sufletisme.ro