Niciodată să nu minți o femeie care crede fiecare cuvânt pe care-l spui

Niciodată să nu minți o femeie care crede în tine. E posibil să fie unul dintre puținii oameni care cu adevărat crede. Înseamnă că ea te iubește necondiționat.

Niciodată să nu superi o femeie care îți oferă dovezi de sinceritate. E posibil să fie anume omul tău, singurul om care nu va ascunde nimic și nu va căuta să te schimbe cu primul întâlnit.

Niciodată să nu ignori o femeie care își face planuri de viitor cu tine. E posibil așa să dai cu piciorul la șansa voastră de fericire. Apoi riști să suferi.

Niciodată să nu refuzi o femeie care te vrea aproape. Pentru că așa sentiment vei cunoaște doar de câteva ori în viață. De ce să fii naiv? De ce să nu trăiești frumos?

Niciodată să nu încetezi să iubești o femeie care nu va pleca când ți-e greu și nu va reproșa când ceva nu merge bine. E posibil să găsești sufletul tău pereche atunci și asta e mai important decât orice altceva.

Niciodată să nu minți o femeie care crede în fiecare cuvânt pe care-l spui.

E posibil să-ți dea soarta un motiv să alegi și dacă alegi prost, nu aștepta fericirea. Vrei să fii iubit – prețuiește. Vrei să iubești – învață să alegi. 

Sufletisme.ro