Mesaje pe care un bărbat le va scrie femeii, pe care o iubește cu adevărat

Poți să vorbești despre lucruri importante. Poți să demonstrezi că îți pasă. Poți să acționezi în diferite feluri. Sau poți să scrii un mesaj persoanei iubite, dând de înțeles cât de mult contează pentru tine. Ai ocazia să descoperi multe detalii prin felul în care îți scrie un bărbat.

1. Nu te va lăsa să aștepți prea mult. Știe cât de mult aștepți acel mesaj din partea lui, nu vine cu pretexte banale, precum că nu a avut timp, sau nu a înțeles ce vrei să-i spui. Reacționează rapid, nu o face folosind un singur cuvânt banal. Dacă e nevoie de eplicații, va explica cu drag.

2. Nu va refuza să scrie primul. Nu are rost să activeze orgoliul de bărbat, care-i va spune că, scriind primul, va arăta că este slab, prea îndrăgostit. Pentru el nu vor conta aceste detalii. Contează în primul rând  ca femeia iubită să știe că se poate baza pe el.

3. Printre mesajele lui vei găsi „mi-e dor”, „ai grijă de tine”, „cum te simți?” Este cea mai rapidă modalitate să transmiți unui om drag că ții la ei, că îți pasă să fie bine. Dacă e departe, îi dai de înțeles că vrei cât mai repede să vă revedeți.

Dacă ea trece printr-o perioadă mai complicată, îi declari întreaga susținere. Firește, de cele mai multe ori o faci față în față, dar atunci când prezența ta fizică nu este posibilă, găsești alternative. Dacă simți că ceva nu este în regulă, întrebi despre asta.

4.Va trimite mesaje în orice moment al zilei. Nu va aștepta să vină dimineața sau să fie seara, pentru a scrie un mesaj drăguț. Mesajele trimise dimineața își au farmecul lor, așa cum cele trimise seara au în încărcătură emoțională deosebită.

5. Are intenții serioase

Poate că nu va îndrăzni să o facă în mod direct, atunci când ești alături de el. Dar se va folosi de aceste mesaje, pentru a-ți transmite subtil că are cele mai serioase intenții cu tine. Se gândește deja la următoarea etapă, la momentul în care veți locui împreună sau vă veți cumpăra o casă.

6. Discuții sincere. Uneori, puteți vorbi o noapte întreagă pe rețelele de socializare, despre orice. Despre trecutul fiecăruia, despre visurile voastre, despre lucrurile de care vă este frică și ce vreți să faceți anul viitor. Nu are vreo intenție să ascundă ceva de tine.

7. Mesaje pasionale. Firește, nu vor lipsi aceste mesaje. Ținând la tine, dorindu-te aproape, își va activa imaginația și va scrie ceea ce doar voi doi veți ști. Mesajele lui te vor face să visezi frumos, să-l vrei aproape și tu, să-i scrii înapoi.

8. Mesaje care te fac să râzi. Va dori să aducă zâmbet pe buzele tale. Îți va trimite un banc interesant, sau o glumă inventată chiar de el. Scopul va fi același: să te suprindă plăcut, să-ți facă ziua mai bună, să elimine anumite îngrijorări din gândurile tale.

9. Mesajele-supriză. Îi place să te suprindă plăcut. Îți scrie că acasă te așteaptă o rochie frumoasă, pe care trebuie doar să o îmbraci și să vii la o destinație secretă. Sau că mâine veți pleca împreună undeva (e locul unde doreai să ajungi de mult timp).

Un mesaj poate explica multe lucruri din intențiile unui bărbat. Dacă intențiile sunt sincere, ai toate motivele să-i răspunzi cu același interes, aceeași pasiune, aceeași frecvență.

© Sufletisme.ro

Foto: unsplash.com