Ce-ți va spune un bărbat care te iubește cu adevărat

Cuvintele pot apropia și pot răni. Cuvintele transmit emoții, exprimă un angajament sau o detașare, ajută sau împiedică doi oameni să găsească acea punte a sentimentelor sincere dintre ei. Cuvintele sunt o forță sau un impediment uriaș între doi oameni.

Dacă vrei să știi ce simte un bărbat pentru tine, fii atentă la ce spune și ce face. De multe ori, vorbele lui transmit un mesaj, o intenție clară, un anumit comportament. Fiecare cuvânt poate avea un sens diferit, exprimat în circumstanțe diferite.

Un bărbat nehotărât se va eschiva să vină cu răspunsuri clare. Cel care nu are intenții serioase va folosi cuvinte spumoase, dar lipsite de sens. Îți va promite atât de multe lucruri și va demonstra atât de puțin. Va folosi un întreg vocabular, fără rost.

Un bărbat iubitor va asocia cuvintele cu acțiunea. „Te pot ajuta cu ceva” va fi însoțit de ajutorul propriu zis. „Vin la tine acum” va însemna că în 30 de minute va fi alături de tine. „Va fi bine” aduce cu sine efortul lui să fie cu adevărat bine, să intervină, să facă ceva.

Restul nu e decât sirop care se risipește la prima adiere de vânt. Dacă el îți spune că vrea să fie alături de tine, atunci așa va fi. Dacă îți promite anumite lucruri, va face orice ca acele lucruri să se realizeze. Din acest motiv nu-ți va spune detalii imposibile, nimic ieșit din comun.

Cuvântul său exprimă o responsabilitate, un angajament, un alt fel de a fi în raport cu tine. Spunând că îi este dor de tine, fii sigură că va trăi această emoție. Promițându-ți anumite lucruri, fii sigură că va respecta aceste promisiuni. Atlfel nimic nu va avea rost.

Cuvintele lui vor fi sincere și simple, așa cum este și caracterul său

El îți va spune că ești frumoasă nu pentru a te cuceri, ci pentru că asta simte cu adevărat. Ești femeia lui frumoasă, pe care o poartă cu grijă în suflet și căreia îi oferă siguranța atât de necesară. Ești unica femeie din lumea lui, dorul și fericirea lui.

El îți va spune că te susține, ba chiar se va implica personal, atunci când ajutorul său va fi necesar. El îți va spune că se mândrește cu tine, fiind sigur că toate visurile tale se vor realiza. El va încerca să te ajute, empatizâns cu valorile și scopurile tale.

El îți va spune că te vrea alături pentru toată viața, atunci când lumile voastre se vor împleti într-o frumoasă poveste de dragoste. El îți va vorbi despre viitor, despre copii și familie, pentru că vrea ca lucrurile să evolueze în acea direcție.

Nimic din ceea ce îți va spune nu va fi fals, cu rea intenție, prefăcut, egoist. Cuvintele lui vor fi pe aceeași undă cu emoțiile sale. Iubirea lui nu va fi tăcută și nici rușinoasă: va fi deschis să-și exprime sentimentele față de tine, deschis să vorbească despre orice.

El pur și simplu te va iubi, prin cuvinte sau gesturi, prin dovezi sincere, în fiecare zi. Iubirea lui nu se va limita la un schimb de energie, la o conexiune vagă a emoțiilor. Acolo unde energia nu va reuși să transmită un mesaj, va apela la toate cuvintele frumoase.

Te va face astfel să te simți unică, specială, femeia dragă din viața lui.

© Sufletisme.ro

Foto: unsplash.com