Ce vrea, de fapt, o femeie de la un bărbat

Să te apropii de omul la care ții și să vrei să-i vorbești. Sau să-l asculți ore întregi și să nu te plictisești. Să îi înțelegi povestea vieții și să fii sigură că și el o înțelege pe a ta.

Nu sunt lucruri imposibile. Nu sunt stranietăți. E vorba de starea pe care o trăiești alături de cineva. Dacă te întrebi ce vrea o femeie de la un bătrbat, în primul rând vorbește despre atitudine și emoție. Emoția va păstra femeia aproape, atitudinea corectă a partenerului o va motiva să știe că a făcut alegerea corectă.

O femeie vrea alături un bărbat demn. Curajos și în același timp empatic. Un domn și un om responsabil. Vrea să știe că ziua de mâine nu va veni cu surprize neplăcute, că întrebările ei vor avea un răspuns.

Atunci când există acea chimie, acea compatibilitate între doi oameni, lucrurile complicate devin modalități de transformare a relației, de cunoaștere reciprocă, de recunoștință și descătușare.

Dacă va prețui om bărbat corect, ea nu-și va dori lucruri superficiale. Va aprecia un bărbat atent la detalii, decât unul care îi va aduce o mie de trandafiri. Pentru că bărbatul atent la detalii va înțelege că, poate, trandafirii nici nu sunt florile ei preferate.

Ea va căuta în brațele lui liniștea și nebunia contopite într-o singură respirație. Va dori să știe că alături de el trăiește din plin viața, că relația lor evoluează într-o anumită direcție, că totul se întâmplă firesc și frumos.

Vorbele și acțiunile lui vor apropia sau vor îndepărta sufletul ei plin de dragoste

Ea va căuta să respecte pe bărbatul de alături. Iar a respecta înseamnă a aprecia caracterul și gesturile, înseamnă a fi sigură că el știe să-și respecte promisiunile, înseamnă siguranța din jurul lui.

Până la urmă, poți să-ți dorești și să ai atât de multe lucruri alături de cineva și totuși să fii nefercită. Sau poți să visezi cu ochii deschiși, în timp ce un om de încredere te ține de mână și te face să uiți de frici și de trecut.

O femeie vrea să știe că este ascultată, înțeleasă. Că emoțiile și dorințele ei sunt luate în seamă. Că, fiind pe aceeași poziție cu bărbatul, poate să construiască împreună cu acesta o lume a lor. Din dragoste, din respect, din admirație.

© Sufletisme.ro