Cheia către inima și sufletul unui bărbat

Până la urmă, ne dorim același lucru: un om alături de care să trăim și să iubim cu adevărat, un om pentru care am putea deveni mai buni. Un om care să ne inspiră, să ne provoace, să ne transforme lumea și visurile. Cel mai complicat este să găsești acest om.

Să ajungi la inima și sufletul unui bărbat înseamnă să-l faci să simtă că ești acest om unic. Nu vei găsi o definiție unică a atașamentului total, din moment ce fiecare vine în relație cu o poveste diferită, cu lecții de viață diferite, cu așteptări la fel de diferite.

Dar vei găsi atât de multe motive să te apropii de el, să așezi dorințele tale alături de dorințele lui, ca să crești din acest amestec scopuri și așteptări comune.

Este complicat, de multe ori cedezi înainte să-l descoperi cu adevărat. Îl judeci sau îi desconsideri gesturile. Totuși, dacă vei trece dincolo de câteva discuții superficiale, dacă vei fi dispusă să asculți omul din spatele măștii, vei fi suprinsă cât de multă dragoste poți primi din partea lui.

Nu există o singură „cheie”, iată adevărul.

Există o multitudine de reacții care, adunate într-un fel de a fi, suprind plăcut sau îndepărtează un bărbat. Suprinderea poate fi și ea de scurtă durată sau poate evolua în timp.

Lui îi place să comunice cu tine, el vrea să petreceți mai mult timp împreună, el simte că tu ești singura care îl înțelege, el te vrea alături pentru o viață: iată o evoluție firească a unui atașament sănătos.

Până la urmă, tu decizi ce uși ale sufletului său vrei să deschizi. Dacă îți pasă de trecutul său, de visurile sale, de cine este în prezent, vei dori să-l cunoști pe deplin, sincer și gata să-ți spună despre toate amintirile care îl dor.

Dacă vrei să-l cucerești cu adevărat, nu vei face din cucerire un scop în sine. Totul se va întâmpla firesc, atunci când valorile și dorințele voastre se vor potrivi. Atunci când veți descoperi atât de multe lucruri în comun. Atunci când diferențele vă vor provoca.

El își va deschide inima în fața unei femei sincere, gata să vorbească cu aceeași deschidere despre trecutul său. Care vrea la fel de mult să construiască, să descopere omul, să savureze fiecare clipă petrecută împreună.

Ne aruncăm în superficial, discutând banalități și mascând realitatea. Devenim două jumătăți ale unor frânturi de adevăr. Ce-ar fi dacă ne-am suprinde pe noi înșine cu sinceritatea și empatia noastră? Ce-ar fi să căutăm răspunsuri, nu reproșuri? Atunci inima unui om drag va bate în același timp cu inima ta. Atunci sufletul său va îmbrățișa aceeași poveste de dragoste.

© Sufletisme.ro