Cum îl provoci pe un bărbat să se gândească numai la tine

Îți place atât de mult de el, de felul în care îți cuprinde întreaga lume și îți aduce liniștea lângă inimă. Ai vrea să te apropii și mai mult de acest om, să-l faci să simtă aceeași nebunie pe care o trăiești în mintea ta.

Te gândești ce-l face să iubească cu adevărat, ce îl convinge să se gândească la o singură femeie. Nu poți să-l întrebi în mod direct. Poate că e prea devreme, sau conexiunea dintre voi nu este încă atât de puternică.

Poate că ți-e frică de răspuns, sau pur și simplu știi că nu ar suna firesc această intenție. Știi undeva în adâncul tău că nici nu este cazul să găsești răspunsuri, așa cum nu este bine să faci din această dorință un scop.

Să nu trăiești doar pentru această confirmare a lui. Să nu te transformi de dragul unui vis, legătura dintre voi ar deveni superficială. El s-ar simți incomod, ba chiar sufocat de acest comportament al tău, provocator pe alocuri și de fiecare dată nefiresc.

Nu încerca să rămâi blocată în acest necunoscut. Lasă lucrurile să înainteze simplu, autentic. Lasă sufletul tău să cunoască aceeași bunătate și empatie. Lasă cuvintele tale să rămână la fel de sincere.

Crede-mă, este cea mai sigură cale de a ajunge la inima unui bărbat. Este poate singura modalitate să îndepărtezi incertitudinea lui, să-l faci să fie la fel de sincer, să te privească altfel, de parcă ai fi iubita lui de-o viață.

Nu cucerești prin insistență, ci printr-un fel de a fi

Prin atitudinea corectă față de propria persoană, apoi față de cei din jur, apoi față de relație. Un bărbat bun va ști cât de complicat este să găsești un om autentic, deschis față de celălalt, gata să lupte pentru o viziune comună.

Fără să-ți dai seama, aceste lucruri vor face diferența. În primul rând, vor apropia omul potrivit. Vei reuși prin simplitatea ta să filtrezi comportamente, stări, răspunsuri. Vor rămâne doar cei potriviți ție, iar dintre ei unul îți va descoperi întregul Univers.

Și tu vei descoperi Universul său. În acest moment magic și sacru în același timp, nu-ți vei mai dori superficial, complicat, ceva nespus. Așa că nu-ți vei dori nici să provoci în mod fals omul de alături, să-l ademenești prin comportamente care nu te reprezintă.

Viața ta va fi interesantă, lumea ta va fi captivantă, reacțiile tale vor fi naturale și asta va umple spațiul dintre voi cu uimire, atracție și căldură. Între toate lucrurile sincere, va rămâne și un mister al tău, nedescrifat până la urmă și provocator pentru el.

Nu alerga după el. Pașii lui o să-l poarte lângă casa ta, atunci când va descoperi magia cuvintelor tale, a iubirii și a firescului. Apropie prin discuții sincere, prin felul în care îl asculți și îi accepți povestea. Apropie prin nebunia și liniștea ta.

Atunci faptul că se va gândi la tine nu va fi un scop principal, ci o consecință a relației frumoase dintre voi, un rezultat al atașamentului și al sentimentelor ce ți le poartă. Cucerește prin sinceritate și vei avea alături un om la fel de sincer și bun.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com