Femeile puternice nu sunt rele sau indiferente. Ele pur și simplu știu cât valorează și pe cine merită alături

Femeile puternice nu sunt rele sau indiferente. Nu sunt egoiste și nici nu au pretenția să se declare superioare partenerului. Ele doar vor să trăiască corect, alături de un om corect. Vor să fie respectate și înțelese, pentru că merită asta.

Ele nu mai acceptă relații de ocazie, oameni temporari, povești care nu le aparțin. Ele nu sunt de acord să-și sacrifice viața de dragul unui om indiferent. Vor refuza să trăiască orice formă de dependență.

O femeie puternică a trecut prin suficient de multe experiențe, dureroase și triste, cât să înțeleagă cât de scurtă este această viață și cât de important este să fie înconjurată de oameni corecți. Va aprecia o atitudine pozitivă, un comportament demn.

Ea pune limite sănătoase, înainte să ajungă să sufere. Tocmai din acest motiv poate îndepărta unele persoane cu care nu rezonează. Ele fie nu vor înțelege această atitudine, fie vor fi deranjate de acest comportament.

Doar că femeia puternică nu se lasă provocată de aceste atitudini manipulatorii. Ea știe foarte bine care este diferența dintre o emoție sinceră și un interes ascuns. Va îmbrățișa povestea autentică și vas respinge măștile.

Ea nu va ierta de prea multe ori, dacă va înțelege că acea persoană se folosește de bunătatea ei. Poți să te victimizezi, să implori cu disperare iertare, să cerșești emoții… dacă ea va fi convinsă că nu meriți timpul ei, nu-l vei avea.

Ea știe foarte bine cât valoarează

Așa cum știe care este valoarea oamenilor corecți și nulitatea oamenilor manipulatori. Ea nu mai vrea dramatism, lucruri nespuse, întrebări fără răspuns. Lucrurile evoluează în direcția corectă doar atunci când totul este simplu și clar.

Ea nu depinde de un bărbat, fie el perfect și unic. Lumea ei nu se rotește în jurul unei singure persoane. Are atât de multe scopuri, visuri, dorințe, se simte liberă să-și urmeze drumul și nu va accepta niciodată să i se dicteze ce să facă.

O femeie puternică pur și simplu are un set de valori după care se ghidează. Are propria demnitate, are curajul să depășească bariere, are forța să îndepărteze oameni nepotriviți. Are Universul ei, acolo unde empatia și bunătatea domină.

Femeile puternice sunt bune la inimă, gingașe și iubitoare, însă doar atât timp cât emoția este reciprocă, cât există respect. Din moment ce sunt trădate, nu mai există cale de întoarcere. Ele nu vor permite nimănui să le controleze viața.

Ele nu sunt rele sau indiferente. Dimpotrivă, experiențele din trecut le-au făcut să aprecieze relațiile adevărate, să iubească total, să se implice cât de mult pot. Însă toate au o limită. Există o limită a bunului simț peste care nu vor trece.

Ele se bucură de viață și de lume, de oameni și de povestea omului. Nu sunt rele, doar știu cât valorează, știu pe cine merită alături.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com