Cum ajungi să devii o femeie de vis

Cum să devii femeia visurilor lui. Un îndemn des întâlnit, care anulează din start intenția unei femei de a fi stăpână pe propria dezvoltare și personalitate. Din acel moment, ea va încerca să fie pe placul unui om, care poate că nici nu-i cunoaște povestea, dorințele, viziunile.

Ce-ar fi să te consideri suficient de liberă și demnă de viața pe care o trăiești, încât să decizi să-ți urmezi propriul vis, să devii unică și fericită în primul rând pentru tine.

Da, tinde să devii femeia visurilor tale, acea femeie independentă, cuceritoare și sigură pe ceea ce vrea. Tinde să te detașezi de alte idealuri și așteptări. Vezi ce-și dorește inima ta, ce simte ea cu adevărat, care sunt gândurile care-ți trec prin minte, ce dorințe stau la baza oricăror intenții.

Atunci vei plasa în centrul valorilor tale respectul de sine, iubirea de sine, dreptul să iei decizii și să înveți din propriile greșeli. Atunci vei ști exact cum să faci, ca femeia de azi să privească cu mândrie spre femeia de ieri și cu mult entuziasm spre femeia de mâine.

Vei fi capabilă să construiești o lume de vis, acolo unde tu ești regină

Pentru asta fii gata să evoluezi mereu, chiar și atunci când ai impresia că le știi pe toate. Cunoaște, descoperă laturi ascunse ale personalității tale, învață de la alți oameni, din greșelile și realizările lor.

Fii empatică cu cei din jurul tău. Trăiește cu recunoștință ziua de azi, ajută – dacă poți să faci asta și retrage-te, dacă simți că nu este al tău. Nu invidia, din banalul motiv că cineva are mai mult sau cuiva îi reușește mai bine un anumit lucru. Fiecare cu povestea lui, irepetabilă de altfel.

Oferă-ți șansa să guști din minunățiile acestei lumi, să-i afli tainele și culorile. De fiecare dată când nu vei ști cum să acționezi, găsește pacea în sufletul tău, găsește lumina ta lăuntrică, care să te ghideze și în cele mai dificile momente.

Oferă-ți timp pentru toate. Pentru a evolua, pentru a testa, pentru a descoperi noi oameni, pentru greșeli și pentru celebrarea unor realizări frumoase. Oferă-ți timp să stai în liniște, în singurătate, să stai de vorbă cu sufletul tău.

Ascultă-ți vocea interioară, nu-ți permite să faci ceea ce nu îți place sau nu dorești. Ai dreptul să spui nu, ai dreptul să îndrăznești, ai toată magia propriului gând.

Nu aștepta omul care te va salva într-o zi. Nu aștepta nimic de la nimeni. Trăiește vibrația propriilor așteptări, provoacă-te, stabilește noi planuri, noi scopuri, noi culmi de atins. Atunci vei întâlni, deloc planificat, un suflet la fel de curajos și îndrăgostit de viață.

© Sufletisme.ro