Cum să faci, ca un bărbat să te vrea pe tine și numai pe tine

În primul rând, nu încerca să faci din această idee un scop în viață. Sau, și mai rău, singurul scop. Tentativa ta de a atrage acea persoană va avea un efect invers. Te vei pierde la rândul tău, dorind cu disperare să trăiești o iluzie.

E vorba despre felul tău de a fi, autentic și corect. Despre modul în care îți trăiești viața, despre valorile pe care le ai. Anume de aici vor urma toate dorințele tale ulterioare. Dacă îți dorești un bărbat bun și asumat, vei avea un comportament bun și asumat.

Există acțiuni care pot apropia un bărbat, fără a uita de tine. Fără a renunța la identitatea ta. Fără a ceda din visurile tale. Dimpotrivă, îți prețuiești lumea, ai grijă de tine, de gândurile tale.

Îți trăiești viața frumos

Te bucuri din plin de fiecare zi pe care o trăiești, în mod asumat și sănătos. Iei tot ce este mai bun de la această viață. Cauți de fiecare dată modalități să evoluezi, să înveți ceva nou, să cunoști noi oameni, noi locuri, să trăiești noi experiențe.

În acest fel, vei atrage omul corect. El va fi provocat să cucerească acest Univers multicolor, să facă parte din lumea ta, să descopere alături de tine. Își va imagina o întreagă viață alături de tine, fiind sigur că nu va regreta.

Te iubești cu adevărat

Iubirea de sine presupune conectarea permanentă la valorile și dorințele tale. Găsirea liniștii în interiorul tău. Pacea cu sufletul, cu trecutul, vindecarea rănilor emoționale. Acceptarea ta în totalitate, așa cum ești. Atunci și el te va accepta și te va iubi.

Nu uiți de gingășie și feminitate

Nu poți să atragi un bărbat corect, dacă vorbești urât, dacă ai un comportament răutăcios, dacă bârfești și nu empatizezi. Nu ai cum să găsești în tine gânduri frumoase, dacă ești invidioasă și geloasă pe toată lumea.

Dimpotrivă, o femeie gingașă, feminină, naturală și sinceră va fi atât de atrăgătoare. Va fi o sursă de inspirație pentru cei din jur, va emana o energie creatoare, capabilă să cucerească orice persoană.

Îl provoci

Fără să o faci în mod direct. Prin felul tău de a fi, îl provoci să fie mai bun, mai conștient, mai iubitor. Îl provoci să descopere această lume altfel. Îl provoci să te privească altfel. Îl provoci să vrea mai mult de la relația cu tine.

Ești conectată emoțional

Asta înseamnă să îți pese cu adevărat de povestea lui. Să fii interesată de trecutul său, să-l lași să se exteriorizeze, să îți vorbească despre sine, despre iubire, despre rănile lui emoționale. Îl asculți atunci când își deschide sufletul.

Atunci vei trezi în acest bărbat o dorință puternică să fie cu tine. El va simți că tu îl înțelegi cel mai bine, alături de tine simte o chimie specială, cu tine poate fi sincer, fără să-i fie teamă că al său comportament va fi interpretat.

Este important să vrei și tu să fii alături de el, din toată inima. Să ai sentimente sincere, să vrei să construiești. Omul potrivit va veni lângă inima ta, oferind atât de multă iubire.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com