Cum să trezești dorul de tine și toată admirația în sufletul unui bărbat

Atunci când va căuta să-ți cunoască sufletul și întreaga lume, când se va apropia cu încredere de inima ta, când va alege să construiască o poveste a voastră, nu vor conta scenariile egoiste, promisiunile false și trucurile superficiale.

El se îndrăgostește de felul tău de a fi, de sufletul tău bun, de modul în care îl provoci să se regăsească alături de tine. Renunți la orice pretenții și critici exagerate, alegi să îmbrățilezi omul și să-i demonstrezi că totul are rost.

Îți pasă de emoțiile și mesajele lui, de intențiile și sinceritatea acestui bărbat. Este atitudinea care trezește în el cele mai profunde sentimente, îl face să vrea mai mult decât o aventură. Știe că îți poate vorbi și îl vei asculta, fără să-i judeci cuvintele.

Vii alături fără să crezi că îți este dator cu ceva, vii să descoperi omul și să accepți un fel de a fi care în timp devine atât de drag. în același timp refuzi să trăiești obsesii, să dezvolți o gelozie bolnăvicioasă, să alergi după atenția lui.

Ai propria ta lume, te iubește suficient de mult, te cunoști și nu renunți la visurile tale. Este acel comportament demn, asumat și corect, care provoacă un bărbat să respecte și să aprecieze, să fie recunoscător, să vrea să vină alături.

Alegi să fii sinceră, de fiecare dată. Nu porți măști, nu încerci să te folosești de sensibilitatea acestui bărbat, nu interpretezi realitatea în avantajul tău. Aduci încrederea între voi, îi confirmi că nu ai un interes ascuns.

Ești femeia care îl inspiră

Îl susții atunci când trece prin momente complicate, nu te detașezi pentru că așa ai chef, nu fugi pe ușa din spate când apar provocări. Ești lângă acest om și îți pasă, cauți soluții, stai de vorbă cu el, elimini orice îndoială.

Un bărbat demn apreciază atât de mult simplitatea și gingășia unei femei iubitoare, felul în care se conectează emoțional, modul în care simpatizează și își face griji, liniștea pe care o aduce în relație, intențiile bune.

Atunci îi este dor de această lume frumoasă și sinceră, îi este dor să stea de vorbă cu tine, are toate motivele să își asume pe deplin rolul de partener, să reacționeze înțelept la toate provocările, să treacă dincolo de aparențe.

El îți admiră curajul și nebunia, detașarea de orice gând superficial, alegerile corecte și optimismul. Se regăsește în lumea ta, știe că nu îl vei trăda niciodată, își permite să fie vulnerabil și slab alături de tine, vrea să-și deschidă sufletul în fața ta.

Acele experiențe trăite împreună, acele cuvinte venite din inimă, acele momente de sinceritate, acea încredere în prezent și în viitor, acele planuri făcute împreună: toate vor conta, vor convinge, vor apropia pentru totdeauna.

Alegi să trăiești omul și relația, lași iubirea să vă apropie sufletele, trezești recunoștința în inima lui. Atunci îi este dor, vrea să construiască, vrea să fie omul tău bun.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com