7 calități ale unei femei, care pot cuceri orice bărbat

Nu este greu să cucerești un bărbat, folosind trucuri doar de tine știute. Dar această atracție de moment se va risipi la fel de repede cum a fost creată. În timp, mereu va exista o altă persoană, mai frumoasă, mai specială, mai seducătoare.

Dar există și o serie de calități, care nu mereu sunt vizibile din prima. Însă odată descoperite de către un bărbat, ele vor trezi adevărata admirație. Vor apropia și vor păstra un om sicer, capabil să treacă dincolo de superficial, să înțeleagă blândețea din ochii unei femei.

1. Ești optimistă. Există o diferență între a vedea lumea în culori gri și a te bucura de fiecare detaliu. Pentru un bărbat, în primul caz vei complica mult lucrurile, vei influența emoțional, emanând energie negativă. În al doilea caz, vei motiva și pe omul de alături să fie mai bun.

Să nu se lase dominat de gânduri rele. Optimismul din tine, acel aer copilăresc, nevinovat, îl face pe un bărbat să vrea să aibă grijă de tine, de sufletul tău curat. În timp, el va prețui această calitate rară, va prefera sensibilitatea ta în locul oricărei tentații.

2. Ești interesantă. A remarcat caracterul tău deosebit, s-a atașat de el. Discuțiile cu tine sunt captivante, poate perde ușor noțiunea timpului. Activitățile făcute împreună sunt memorabile. Felul tău de a fi este diferit de al altor femei. Știi cum să captezi atenția, fără să o faci intenționat.

3. Ești sigură pe tine. Această încredere în forțele proprii îl provoacă să relaționeze cu tine respectuos. Te consideră egala lui, indiferent de subiectul abordat. Știe că poate avea încredere în tine, că te poate provoca să vrei mai mult, să ceri mai mult.

4. Ești modestă

Nu pretinzi a fi ceea ce nu ești. Nu încerci să profiți de frumusețea ta, pentru a-ți crea un avantaj strategic. Simplitatea ta este cuceritoare, ai un farmec aparte atunci când îți exprimi sentimentele. Poți fi considerată prea naivă de mulți, dar el va ști că e vorba despre empatie.

Despre curajul de a trece peste stereotipuri și de a trăi frumos viața. De a trata cu blândețe pe cei din jur, de a vorbi respectuos cu ceilalți. Pentru un bărbat această calitate va fi temelia unei viitoare familii. El știe că vei fi mama perfectă pentru copiii voștri.

5. Ești empatică. Poți să asculți povestea acestui om, fără a judeca. Vrei să-l îmbrățișezi, fără a profita de el. Îți pasă, atunci când a avut o zi mai proastă la serviciu. Îți pasă, atunci când este mai trist. Poate că nu va vorbi multe despre asta, dar va aprecia.

6. Ești gata să construiești în doi. Nu ai convingerea că bărbatul trebuie să ofere totul unei femei. Știi că echilibrul contează cel mai mult, știi că fiecare om are povestea lui, iar pentru a reuși împreună, nu trebuie să vii în relație cu impresia că vei găsi tot ce cauți.

7. Ești feminină. Acea grație, acel farmec natural, care provoacă un bărbat să cucerească. Felul în care ai grijă de tine, felul în care îl privești, sau cuvintele pe care i le spui. Ai ceva aparte, care trezește respect și iubire în inima unui bărbat.

Să vrei un bărbat corect alături este firesc. Dar la fel de firesc este să corespunzi dorințelor tale. Simplitatea, acel fel de a fi corect, acea sinceritate, mereu vor apropia un bărbat bun.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com