Cum un bărbat înțelege că a întâlnit acea femeie unică, femeia lui

Poate că nu va înțelege asta de la început, totuși va exista o frântură de secundă, după care lucrurile vor fi mult mai clare. Totul va avea rost: efortul, timpul investit, atenția, curajul. Fiecare gest va fi o dovadă în plus de iubire, fiecare clipă în doi va apropia.

Nu e nevoie de prea multe cuvinte, deși vor conta și discuțiile la fel de mult. Felul de a fi al bărbatului alături de acea femeie va explica totul. Liniște sau zbucium, nesiguranță sau încredere totală. O nouă aventură sau o relație pentru toată viața.

1. Nu mai caută altceva. Nu îl mai interesează alte femei, alte aventuri. A găsit acea femeie care îl completează, pe care o vrea fericită, alături de care se regăsește. Tot ce vrea este să ofere acestei povești un viitor sigur, o lume plină de gânduri bune.

2. Își vede viitorul alături de ea. Dacă până nu demult refuza să se implice în relații de lungă durată, acum totul este diferit. Nu are nimic împotriva unui viitor stabil, alături de o singură femeie. Dimpotrivă, își imaginează deja acea viață în doi.

3.Ea este prioritatea lui. Nu este o întâlnire întâmplătoare, nici o relație de ocazie. Această femeie i-a schimbat felul în care se raporta la viața de cuplu. A lăsat deoparte egoismele, intențiile ascunse, interesele și vede în această femeie o prioritate.

4. Îi poate vorbi despre orice. Știe că nu va fi înțeles greșit, că va fi ascultat. Da, poate că a avut un trecut dificil, poate că nu a fost întotdeauna la fel de iubitor. Dar anume această sinceritate îl apropie și mai mult de ea, îl face să-și deschidă inima.

5. Acceptă schimbarea

Nu mai este atât de categoric în raport cu schimbarea. Îmbrățișează ideea că fiecare om este diferit, iar pentru a construi ceva, este nevoie uneori și de cedare, de găsirea unui compromis. Vrea să fie convins că femeie iubită este fericită în relație.

6. Valori comune. De multe ori se miră cât de multe lucruri are în comun cu această femeie. Văd viața la fel, implicarea într-o relație și atitudinea față de oameni. Au viziuni comune, au același interes, fiind implicați în relație. Asta îl convinge că totul are sens.

7. Este motivat să construiască. Ea este femeia alături de care poate crea o familie. Acest detaliu este extrem de important pentru un bărbat. Felul ei de a fi, energia ei feminină îl ajută să vrea și mai mult de la această relație, să asigure acea siguranță.

8. Evoluează împreună. Nu stagnează, resemnați cu ceea ce au. Nu se opresc din a evolua, separat și împreună. Ea îl susține să nu cedeze, să nu uite de visurile sale, să depășească barierele. La rândul său, are toate motivele să iubească și să ofere sprijin.

9. Ea îl provoacă. Bărbații sunt atrași de provocări, iar această femeie și această relație este o provocare pentru toată viața. Să fie mai bun, mai aproape, mai implicat, mai iubitor. Să demonstreze că merită această iubire mare. Să fie alături.

Sunt relații de ocazie și sunt relații exemplu, care devin tot mai frumoase în timp. Le poți construi doar alături de un om, omul tău.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com