Cum un bărbat înțelege că vrea să se căsătorească cu tine

Căsătoria este un pas extrem de important pentru un bărbat. Alegerea femeii cu care să împartă o viață, viitoarea mamă a copiilor săi, omul de încredere – este crucială. Iată de ce unii bărbați caută ani buni acea femeie, alții experimentează de mai multe ori esența căsătoriei.

Totuși, cum un bărbat înțelege că vrea să se căsătorească anume cu acea femeie? Dacă, de exemplu, ai fi implicată într-o relație, cum îți poți da seama că el are intenții serioase cu tine? Trebuie să fie câteva elemente care evidențiază felul tău de a fi, care îl provoacă să vrea mai mult.

În primul rând, e vorba de iubire. Sună banal, dar anume dragostea unui bărbat pentru o femeie trasnformă. Acest lucru explică gesturile unor bărbați considerați duri sau afemeiați, care, întâlnind acea femeie, renunță la toate nebuniile și vor să se liniștească la casa lor.

Dacă, prin toate gesturile și cuvintele sale, vei simți că te iubește, atunci există toate șansele să-ți propună să fii femeia vieții lui. Iubirea aduce cu sine schimbări de comportament, de atitudine, de valori, de interese. Iubirea cere sacrificii, care de multe ori sunt acceptate.

Apoi, ești parte din planurile lui. Planuri de mâine și planuri de viitor. Planuri să călătoriți în toată lumea și planuri să vă construițși o casă a voastră. Ești acolo, alături de el, de fiecare dată când își imaginează o experiență, o realizare, un motiv de fericire.

E vorba și despre felului lui de a fi alături de tine. Pentru un bărbat este importantă starea pe care o are alături de o femeie. Găsindu-și liniștea, va putea oferi tot ce are mai bun. Trăind într-o permanentă tensiune, va avea dubii față de viitor.

E vorba de valorile comune

Va descoperi în tine o femeie specială, care iubește frumosul, bucuria vieții, optimistă și cu multe visuri. Va aprecia gingășia ta, felul empatic în care te raportezi la cei din jur. Va ști că alături de tine nu poate fi trist, urât. Că împreună puteți depăși toate momentele grele.

Apropo, susținerea contează enorm. Cât de mult îi ești alături, necondiționat? Cât de mult crezi în visurile lui, în planurile sale mărețe? Rolul femeii, mai ales în cazul unei căsnicii, este crucial. Ea poate doborâ și poate da aripi, doar printr-un singur cuvânt.

Un bărbat știe asta. Poate că își va trăi libertatea, nebunia, va avea suficiente experiențe, dar se va opri lângă femeia care îl va inspira, femeia creatoare. Pe ea va dori să o cucerească, să depună mai mult efort, să vrea să construiască. Pe ea o va cere în căsătorie.

E vorba și despre admirație. Ce comportament are în raport cu tine? Curajul și ambiția ta îl atrag ca un magnet, felul care știi să-ți aperi argumentele, să lupți pentru visurile tale. Există o conexiune strânsă între gesturile și mesajele transmise în prezent cu atitudinea din viitor.

Este atent la detalii? Știe câte lingurițe de zahăr să-ți pună în cafea? Sau care sunt florile preferate? Te simte când ești supărată sau obosită, intervine să-ți ofere o îmbrățișare, un gând bun? Par banale astfel de lucruri, dar anume ele, pas cu pas, conving un bărbat să se atașeze mai mult.

Un bărbat știe foarte bine când este momentul să facă următorul pas în relația voastră. Atitudinea ta, felul tău de a fi, iubirea ta pentru el: toate vor fi un stimul puternic în luarea acestei decizii importante.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com