Semne că relația voastră devine mai mult decât flirt și aventură

Nu toate relațiile încep în forță, când ambii parteneri sunt ferm convinși că au un viitor împreună și vor să construiască ceva frumos. De multe ori e nevoie de timp și anumite concluzii, pentru a avansa la o nouă etapă, acolo unde stabilitatea este la ea acasă.

Cel mai simplu indiciu că relația evoluează este starea de bine a partenerilor. Ambii se simt minunat în această poveste, ambii încep să cunoască tot mai multe lucruri despre celălalt și găsesc la fel de multe comptabilitități.

Se creează un câmp perfect de manifestare a altor emoții: empatia, admirația, curajul, susținerea. Ele de fapt și vor fi temelia a tot ce va urma, atunci când toate măștile vor fi date jos, când aventura se va transforma în planuri de viitor.

Deci, incertitudinea dispare tot mai mult. Îi ia locul aitutidinea corectă a omului de alături, responsabilitatea amândurora și capacitatea să gestionați cu brio situațiile mai tensionante.

Manifești intenția, dar și ești susținută de partener să vorbești despre lucruri cu adevărat importante pentru tine. Despre ce te face cu adevărat fericită, dar și momentele din trecut pe care le ascunzi undeva în adâncul sufletului. Partenerul îți răspunde cu reciprocitate și atunci apropierea se întâmplă tot mai frecvent.

Apare o conexiune emoțională și spirituală

Simți că alături de acest om ai vrea și ai putea să construiești un viitor. Vrei, pentru că emoțiile tale se transformă, atașamentul tău față de partener este și mai puternic. Poți, pentru că omul de alături îți demonstrează prin gesturi și acțiuni că alegerea ta este una corectă.

Îți dai seama că, atunci când nu vă vedeți câteva zile la rând, îți este dor de acest om. Iar sentimentul este reciproc. Îl vrei aproape, îți lipsesc conversațiile târzii despre orice, atingerile și simpla prezență a lui.

Ai tot mai multă siguranță în ceea ce privește viitorul vostru. Acest detaliu îl remarci și prin felul în care evoluează calitatea discuțiilor. Abordați și subiecte mai complexe, cum ar fi căsnicia, copiii, situația financiară a cuplului.

Nu-ți este deloc rușine să ieși în public alături de acest om. Îl prezinți prietenilor, familiei, el procedează la fel. Chimia dintre voi se extinde către toate evenimentele cotidiene. Totul evoluează ușor și sigur, totul se întâmplă firesc, de parcă vă cunoașteți de o viață.

Atunci relația capătă adevăratele ei forme. Atunci deveniți o echipă, capabilă să înfrunte suprizele de peste zi, să trăiască nebunia vieții, dar și să nu uite de respect, susținere reciprocă, admirație, încredere.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com