Dacă înțelegi că ai așa bărbat alături, răspunde-i cu iubire și ai grijă de inima lui

Ai descoperit lumea lui, te-ai îndrăgostit de felul său de a fi, ai înțeles cât de compatibile și apropiate sunt poveștile voastre. Ți-a demonstrat și continuă să demonstreze că este demn de sentimentele tale sincere, de iubirea ta puternică.

Ai putea să te folosești de acest om, să vii cu pretenții exagerate, să vrei să schimbi partenerul și să-i impui comportamente străine. Ai putea să interpretezi lucrurile, să nu îți pese de stările lui, să te joci cu el, să fii falsă.

Dar este greșit să construiești un scenariu egoist, atunci când ai șansa să trăiești o poveste de iubire adevărată. Dacă ai alături un bărbat matur emoțional, conștient de valoarea relației, conectat emoțional, îmbrățișează-l pentru totdeauna.

El și-a asumat pe deplin rolul de partener, alături de acest om nu ai îndoieli sau regrete. Atunci refuză să găsești motive de supărare și anulare a conexiunii, refuză să transformi relația într-o mocirlă a jignirilor și a certurilor.

Dacă bărbatul de alături este responsabil și grijuliu, înțelegător și bun, răspunde cu încredere și afecțiune. Caută să-l cunoști cu adevărat, apreciază efortul său, intențiile sale bune, liniștea pe care o aduce în sufletul tău.

El nu își permite să îți vorbească urât, nu vrea să controleze lucrurile, nu caută să te mintă sau să te acuze de ceva. Are rost să vrei mai mult decât o emoție de moment, are rost să-l consideri omul tău, acel bărbat pentru toată viața.

Are rost să iubești și să trăiești iubirea

Dacă ai alături un partener care te susține în orice moment, care îți este aproape la bine și la greu, pentru care starea ta de bine este o prioritate, nu-l îndepărta prin gesturi egoiste, prin așteptări exagerate, prin cuvinte toxice.

Mai bine ai grijă de lumea voastră, vino cu naturalețe și gingășie, vino să-i vorbești despre un viitor comun, despre recunoștință și dor. Alege să descoperi și să admiri în loc să tratezi lucrurile în mod superficial, să ascunzi adevărul.

Dacă ai lângă tine bărbat sincer, pentru care comunicarea deschisă este la fel de importantă, dacă este gata să stea de vorbă cu tine în orice moment, să răspundă la întrebări și vină că soluții potrivite, apreciază acest fel de a fi.

El ți-a demonstrat de multe ori că respectul și echilibrul din relație sunt mai valoroase decât orice interes. El ți-a confirmat că vrea mai mult decât o aventură, vrea să construiască alături de tine. El este un bărbat demn și atent la detalii.

Tu răspunde cu încredere și grijă, vezi cum poți să contribui la armonia din relație, refuză să judeci și să critici, provoacă-l să-și deschidă sufletul. Dacă acest bărbat te iubește din toată inima, iubește-l și tu fără regrete.

Demonstrează-i că îți pasă, că ai aceleași dorințe constructive, că nu vei pleca la primul moment complicat. Fii sinceră cu el, fii empatică și recunoscătoare pentru această poveste de dragoste.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com