Dacă unui bărbat îi pasă cu adevărat, va alege să facă aceste lucruri în loc să fie indiferent și egoist

Dacă iubirea lui este sinceră, dacă intențiile sale sunt serioase, dacă vrea cu adevărat să construiască, va fi alături de tine, va veni cu empatie și recunoștință, va oferi siguranță și încredere și îți va demonstra că este demn de sentimentele tale.

Nu trebuie să crezi în iluzii, să speri că într-o zi se va schimba, să sacrifici totul pentru un vis. Nu are rost să forțezi lucrurile dacă nu vrea să fie lângă tine, dacă te consideră doar o aventură. Bărbatul căruia îi pasă va avea un comportament diferit.

El va fi sincer cu tine, oricând. Nu se va preface, nu va încerca să denatureze realitatea, să te cucerească prin trucuri superficiale, să-ți promită atât de multe lucruri false. Va fi deschis cu tine, va explica și va oferi argumentele potrivite.

Atunci când îl vei provoca să-ți vorbească despre lumea și trecutul său, nu va ascunde nimic. Va sta de vorbă cu tine, își va recunoaște greșelile, va încerca să îndepărteze orice sursă de neliniște, să îți confirme că este omul potrivit.

Va fi empatic și asumat. Își va asuma pe deplin rolul de partener, știind cât de important este să rămână conectat la relație, să aducă liniște și încredere în sufletul tău. Va refuza să vină și să plece atunci când are chef sau să impună propriile convingeri.

Nu va fi egoist, nu te va forța să uiți de tine de dragul lui. Va empatiza pe deplin cu emoțiile tale, te va asculta atunci când îi vei spune lucruri importante, va fi de fiecare dată responsabil și corect, cu planuri de viitor și echilibru.

Va fi un partener bun la suflet

În loc să critice și să te judece, va alege să aprecieze gesturile tale, felul tău de a fi, lumea ta. Va fi recunoscător pentru această poveste de iubire, pentru devotamentul tău, va răspunde cu bunătate și afecțiune la comportamentul tău demn.

Îi pasă de tine, deci nu își va permite să îți vorbească urât, să aducă frică și durere în sufletul tău, să vrea să controleze totul în relație. Dimpotrivă, va căuta compromisul, va fi gata să cedeze în momente complicate, să găsească soluții.

Te va susține oricând. Vei ști că ai alături un partener empatic, care nu va fugi pe ușa din spate atunci când vei avea nevoie de el. Te va încuraja să îți urmezi visurile, să crezi în tine, să nu uiți de ceea ce contează cu adevărat pentru tine.

Nu va râde de eșecurile tale, nu va încerca să îți demonstreze că are mereu dreptate. Va face tot posibilul să te simți bine, să crezi în relația voastră, să vrei la fel de mult să înfrunți provocările, să construiești un viitor comun.

Va fi îndrăgostit de lume ta și de felul tău de a fi, vei fi prioritatea lui în orice moment. Nu te va îndepărta, nu va inventa scuze inutile, nu va ascunde adevărul de tine. Dacă îi pasă cu adevărat, va fi omul tău bun șu iubitor.

Vei simți că ai atât de multe motive să mergi mai departe, să răspunzi cu încredere și recunoștință, să iubești.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com