Gesturile unei femei iubitoare, care provoacă un bărbat să o admire și să-i fie dor

Nu au valoare afirmațiile false, scenariile egoiste sau gesturile extreme. Prin felui ei de a fi, prin atitudine și dorința de a construi, o femeie își poate motiva partenerul, îl poate ajuta să treacă dincolo de superficial, poate aduce multă iubire în inima lui.

Contează sinceritatea, intențiile lipsite de interes, acea bucurie de a trăi prezentul, de a fi recunoscătoare pentru experiențele trăite. Ea vine cu mult optimism alături, caută să găsească partea bună a lucrurilor, să inspire omul ei drag.

Este femeie care își dorește mult să descopere partenerul, să-i cunoască povestea, să stea de vorbă cu el. Comunicarea le apropie sufletele, există acea apropiere emoțională. Ea îl convinge că-i pasă de lumea și de emoțiile lui, nu de statutul său.

Refuză să judece și să critice, nici nu vrea să schimbe omul de alături. Nu din acest motiv s-a apropiat de el, nu s-a îndrăgostit de aparențe. Îl iubește așa cum este, îl acceptă și caută să-l susțină de fiecare dată. El va fi recunoscător pentru atitudine.

Alege să fie sinceră și autentică, în loc să se prefacă, să poarte măști, să impresioneze un bărbat. Are propria demnitate, are curajul să spună lucrurilor pe nume, se îndepărtează de tot ce este fals și nepotrivit pentru sufletul ei.

Este comportamentul care trezește doar admirație în inima unui bărbat. Înțelege că alături de ea poate construi mai mult decât o aventură, își poate imagina o viață întreagă alături de această femeie, îi este dor și vrea să aibă grijă de inima ei.

Vrea să fie acel bărbat asumat și corect

Nu este nevoie de un gest spectaculos, de un scenariu. De multe ori gesturile sincere sunt mai importante decât orice acțiune care nu trece de aparențe. Un cuvânt spus din suflet, o îmbrățișare oferită cu drag, o privire plină de încredere.

Ea renunță la interpretări și egoism, fiind alături. Aduce gingășie și acea energie pozitivă în relație, aduce bunătate și încredere. El înțelege că, de data aceasta, totul este diferit. Este mai mult decât o emoție temporară, este parte din viața lui.

Nu vrea să-l forțeze să o asculte în totalitate, să facă totul așa cum îi spune. Îi acceptă valorile și alegerile, îi susținere visurile, are încredere în el. Rămâne alături în momente complicate, îi pasă atunci când se simte prost, când suferă.

Curajul și pasiunea ei îl provoacă pe un bărbat să o admire, să fie recunoscător pentru că este aproape. Ea știe ce vrea de la această viață, nu renunță la visuri, caută să se cunoască mai bine, să evolueze, să depășească obstacole.

Îl cucerește prin sinceritate și devotament. Știe că nu îl va trăda vreodată, nu va suferi dacă își va deschide sufletul. A descoperit alături de ea o iubire puternică, capabilă să apropie sufletele lor, să-i provoace să renunțe la egoism.

Ea nu se folosește de tăcere sau de cuvinte false, pentru a manipula. Alege sinceritatea, deschiderea, asumarea și încrederea, pentru a construi o lume a lor. Atunci bărbatul va căuta să ofere tot ce are mai bun, să fie demn și iubitor, îi va fi dor și va iubi o viață.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com