Intimitatea este cel mai mic și neînsemnat lucru pe care poate să-l ofere o femeie

Ați făcut dragoste, v-ați simțit bine. Crezi că așa ai cucerit-o pe ea și te înșeli mult. Ați făcut dragoste, ați trăit un moment. Crezi că așa vor continua toate momentele alături de ea și te înșeli.

Ați făcut dragoste, ea a fost fenomenală. Te gândești ce altceva poate să-ți ofere, doar prin acest moment de intimitate ea ți-a demonstrat tot. Și exact în acel moment vei ști că nu o cunoști deloc.

O femeie dacă iubește nu-ți oferă doar acel timp, iar timpul petrecut în pat pe departe nu este cel mai important lucru. Iubind, femeia oferă o parte din ea omului de alături. Îi oferă timpul ei, fericirea ei, gingășia și rodul feminității.

Îi oferă împlinirea de a se regăsi alături de cineva, îi oferă calmitatea unor discuții calde și puterea încrederii. Îi oferă lumea ei, cu toate nebuniile și clipele de sinceritate. Îi oferă visurile și planurile de viitor. Și cel mai mult, îi oferă toată dragostea.

Intimitatea este doar o mică parte din universul lor. Intimitatea unește și apropie, dar nu păstrează. Sexul este un instrument de seducție și plăcere a doi oameni ce se doresc. O femeie adevărată va ști asta și nu se va rezuma niciodată la acest moment.

Va trăi viața alături de el, va trece momente de împlinire și de singurătate. Și va oferi. Mult mai mult va oferi. Dragostea ei, căldura ei, gingășia ei, cuvintele ei, zâmbetul ei, susținerea ei, lumea ei, viața ei. Dragostea ei imensă.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: freepik.com