Lucruri pe care un bărbat le va face diferit, atunci când are intenții serioase

Sunt relații, conexiuni spirituale între doi oameni și sunt simple întâlniri, schimb de experiențe și plăceri pe drumul vieții. Niciodată o relație nu a fost la fel ca precedenta. Totuși, felul în care un bărbat se raportează la tot ce se întâmplă poate favoriza o legătură puternică cu acea femeie sau poate anula orice viitor.

E vorba de intenție. De acel angajament primar, decisiv pentru o continuitate frumoasă, acolo unde ambi parteneri își asumă partea lor de rol și merg mai departe, convinși că ceea ce va urma va apropia sufletele lor și va crește sentimentul de iubire.

Determinarea cu care acest bărbat va cuceri femeia de lângă el va fi decisivă. O va face cu un scop temporar, din lipsă de alte opțiuni, sau va simți de la bun început o atracție specială față de acea femeie? Se va schimba de dragul ei sau doar va cere schimbare?

Nu de fiecare dată va fi conectat emoțional. Nu de fiecare dată va dori să rămână alături de ea o viață, sau cel puțin să încerce altceva, o formulă a încrederii și a reciprocității. Dar atunci când o va face, atunci când va avea sentimente sincere, acest proces va fi vizibil.

Având intenții serioase, el nu-și va permite să se folosească de emoțiile ei. Va fi sincer și clar în pornirile lui, venind de fiecare dată cu argumente. Va promite doar atunci când va putea să-și respecte promisiunile. Va oferi șansa unui viitor comun doar atunci când va ști că el există.

Va rămâne alături, își va dori cu adevărat acest lucru. Pe scurt, îi va păsa de ea, de sentimentele ei, de tot ceea ce reprezintă, inclusiv al ei trecut, ale ei visuri, așteptările și planurile toate. Va fi acolo, alături, de fiecare dată când i se va cere.

El nu-și va ascunde intenția, fiind sigur de ceea ce simte

Siguranța lui va fi molipsitoare. Femeia iubită va primi un mesaj clar: acest bărbat nu va pleca la prima neînțelegere. Va sta alături, gata să clarifice orice situație mai complicată. El are soluții, are răspunsuri și argumente potrivite, atât de necesare pentru evoluția relației.

Intențiile lui vor fi remarcate prin orice acțiune, fie ea și cea mai banală. O va întreba cum se simte, îi va spune să ia umbrela, pentru că urmează să plouă. O va îmbrățișa când îi va fi greu. O va asculta, atunci când ea a avut o zi mai proastă.

Va reuși să fie empatic, fără a avea un interes ascuns. Asta va simți că trebuie să facă: să ofere sprijin, grijă, să fie demn de această iubire. Firește că în acest caz va exista perspectivă, vor fi motive pentru ambii să avanseze la o nouă etapă.

El nu va proceda după bunul plac. Părerea ei va conta, emoțiile ei vor conta, așteptările ei vor conta la fel de mult. Va încerca să găsească un echilibru între libertatea lui, libertatea ei și acest nou început, această construcție emoțională numită relație.

Va face față oricăror provocări, pentru că își va dori cu adevărat să existe o continuitate la această tentativă. Comportamentul său demn, sincer, lipsit de egoism va convinge cel mai mult. El va îmbrățișa toate fricile ei, asigurând-o că nimic nu poate pune piedici iubirii lor.

Ea va îmbrățișa povestea lui și din această pasiune ar putea crește o iubire de-o viață.

© Sufletisme.ro

Foto: unsplash.com