O femeie se îndrăgostește și mai mult, atunci când bărbatul iubit face aceste 5 lucruri în relație

Iubirea ei este sinceră, asumată, ea vrea cu adevărat să construiască, să fie alături la bine și la greu, să susțină. S-a îndrăgostit de felul său de a fi, de un comportament demn, de sufletul lui bun. A înțeles că de data aceasta are rost.

Se va conecta și mai mult la lumea lui, descoperind un partener implicat și iubitor. Va oferi tot ce are mai bun, știind că omul de alături nu o va trăda. Va trăi iubirea și va îmbrățișa o poveste sinceră, fiind motivată de gesturile lui.

El își asumă totul

Dincolo de promisiuni, dincolo de cuvinte goale și aparențe, există un comportament care nu poate fi ascuns. El este prezent în relație, își asumă pe deplin rolul de partener, vrea la fel de mult să construiască, vrea să rămână aproape.

Vine de fiecare dată cu reacții potrivite la provocările care apar, este conectat emoțional și nu fuge pe ușa din spate, atunci când lucrurile nu merg bine. Are o atitudine corectă, asumată, înțeleaptă, provocând femeia să fie iubitoare și recunoscătoare.

El vine alături cu empatie și bunătate

Nu trăiește în mod superficial, egoist. Îi pasă atunci când ea se simte prost, când are nevoie de ajutor, de susținerea lui. Vrea să o cunoască cu adevărat, să-i descopere trecutul și acele experiențe care i-ai schimbat viața.

Este empatic și grijuliu, refuză să profite de slăbiciunile ei, refuză să manipuleze cu iubirea ei. Alege să-i vorbească sincer, o provoacă să-și deschidă sufletul și în acest fel o convinge că merită toată iubirea ei mare.

El caută echilibru

Nu manipulează prin tăcere și nu caută să impună anumite valori străine. Pentru el echilibrul este mai important decât orice manifestare egoistă, acceptă compromisul și vrea să stea de vorbă cu partenera, într-un mod matur și asumat.

Știe cât de importante sunt cuvintele, mesajele pe care le transmite, refuză să aducă suferință și neliniște în relație. Dacă ea cere explicații, le oferă. Dacă e nevoie de răspunsuri, le oferă. Atunci femeia va răspunde cu încredere și iubire.

El vine cu siguranță în relație

Nu vine și nu pleacă atunci când vrea, nu dă vina pe parteneră și nu caută să interpreteze lucrurile. Pentru el reproșurile, certurile inutile, acele critici umilitoare nu își au locul într-o relație sănătoasă. Vrea să aibă grijă de sufletul femeii dragi.

Vrea să ofere stabilitate, siguranță și încredere, să alunge orice urmă de îndoială, să îndepărteze frica din inima ei. Ea va descoperi un bărbat grijuliu și înțelegător, va ști că alături de el poate construi mai mult decât o aventură.

El alege să stea de vorbă

Își deschide sufletul în fața femeii, îi vorbește sincer despre lumea lui, despre trecut și experiențe, nu are ce să ascundă. Din iubire și respect vrea să construiască o lume fără măști și interese, fără minciună și egoism.

Ea va îmbrățișa acest fel de a fi, se va îndrăgosti și mai mult, va avea atât de multe motive să trăiască iubirea, să răspundă că empatie și recunoștință, să vrea o relație pentru toată viața.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com