10 semne evidente că alături de tine este un manipulator experimentat

Pur şi simplu fii foarte atentă la aceste semnale. Ele îţi vor spune: alături de tine este un manipulator experimentat:

1. Îți blochează ideile/inițiativele și își subminează capacitățile

Nici nu încerca să iei o decizie pe cont propriu, manipulatorul va fi gata să te convingă că nu e una bună. Ah, te-ai chinuit să îi gătești o cină delicioasă? Oricum mama lui gătește mai bine. Tu nici vasele nu le speli bine.

2. El le știe pe toate mai bine decât toți

Da, el știe tot, începând de la politică, drept și terminând cu relațiile interumane. Mai lasă-l tu cu aburelile tale moderne despre comunicare și pluralitate de opinii. Democrația e o prostie. Omul știe ce zice.

3. „Îți vrea doar binele”

Desigur, ești oarbă să nu realizezi că el te-a făcut om și că mereu ți-a vrut binele. Toată energia și munca lui de când te cunoaște este pentru ca tu să devii femeie la locul tău.

4. E sigur că poți mai mult decât faci și că meriți mai mult decât ai. Doar cât timp ești cu el

Chiar crezi că faci mare lucru la serviciul acela la care, pe deasupra, mai câștigi și bănuți? Chiar crezi în prieteniile cu colegii tăi? Meriți mai mult, el mereu ți-o zice, deja râmâne de văzut când te vei trezi și tu. Oricum, să știi, fără el te-ai pierde.

5. Categorizează oamenii, îi judecă și te avertizează subtil despre comportamentele pe care nu le-ar tolera

Ai văzut-o pe aia? Desigur, poartă ruj roșu, ți-a zis el că femeile de acest soi sunt ușoare. Așa că nici nu încerca să te uiți prin magazine după ruj. Fii obedientă și nu-l dezamăgi cumva, că doar nu ești ca altele. Omul are încredere…

6. Te blamează pentru orice

S-a stricat aspiratorul? Desigur, e pentru că tu nu-l scoți la timp din priză. Îți este greu să te adaptezi la noul post de muncă? E pentru că te comporți ca o ratată, în loc să te manifești proactiv și sigură pe tine din prima zi. Ai mult de lucru? E tot vina ta, că nu știi să îți organizezi timpul. A, și el arată obosit? E din cauza că are o femeie care nu se preocupă de el…

7. Este influențabil

Uite, mai ții minte că ți-a promis vacanța aceea la mare? Păi, se anulează. George tot nu-și duce soția în vacanță, că economisește pentru o mașină nouă. Și ar fi cazul să-ți faci o operație la nas, Marius zice că-i prea mare.

8. Face glume care te incomodează, te umilesc

Știi tu, toate acele glume între băieți despre capacitățile intelectuale ale blondelor? Păi, tu doar înțelegi gluma. Dacă nu, e clar de ce, doar ești blondă. A, sau când a glumit că dacă râmâi însărcinată el te lasă? E clar că ai tu o probemă cu simțul umorului dacă nu te-ai prins.

9. Te șantajează emoțional

Să nu cumva să îl faci de râs când e cu băieții… Să nu cumva să vorbești cu fetele despre micile voastre probleme… Să nu cumva să ajungă la urechile lui că i-ai greșit cu ceva!

10. Vrea ca el să fie centrul universului tău

Cu cine ai vorbit la telefon jumătate de oră? Ai uitat că el nu a mâncar de o oră? Și bine că ți-ai făcut duș, dar te-ai gândit cumva că bietul om privește televizorul în dezordinea aceea din living? Și unde te duci așa, machiată și îmbrăcată? Nici nu-i spune, se vede clar că nu-ți pasă de el!

Dacă crezi cumva că stiu despre cine vorbesc, fuuugi… cât mai repede și cât mai departe.

Cu încrederea că ai înțeles sacrasmul acestui articol,

Gânduri bune!

Sufletisme.ro