Bărbatul care iubește cu adevărat nu va depăși niciodată aceste limite

Limita este cel mai sănătos lucru care se poate întâmpla unei relații. Poți înainta orbește, poți face greșeli care nu vor fi iertate, poți jigni într-o manieră inexplicabilă, distrugând relația. Sau poți clarifica de la început până unde poți avansa.

Fie vorba despre emoții, gesturi, gânduri, cuvinte, totul contează și totul trebuie trecut prin sita binelui celuilalt. Nu este suficient să nu faci rău propriei persoane, la fel de important este ca omul de alături să nu fie afectat în mod negativ de ceea ce spui și ce faci.

O relație poate avansa din dragoste sau din pasiune, trăind clipa, trăind omul, culegând din mers lecții și eșecuri. Dar acest drum va avea până la urmă un sfârșit, o linie dincolo de care va fi o imensă prăpastie. Orice început are un sfârșit, dacă parcursul nu este întreținut.

1. Limita bunului simț. Poate să arunce orbește cuvinte urâte, în speranța că cel de alături nu este un om supărăcios. Sau poate să aibă grijă ce vorbește femeii iubite, ce mesaj transmite prin cuvintele sale. Oare simte afecțiune, încredere, sau teamă, furie?

Un bărbat iubitor știe că bunătatea din interior poate salva un început de ceartă ce riscă să devină periculoasă. Poate înțelege ce vrea să spună femeia, care sunt intențiile ei, fără a interpreta, fără a se folosi de sentimente. Decența este punctul de pornire pentru toate.

2. Limita spațiului personal. Da, sunt împreună, dar au și o viață a lor, propriile visuri și dorințe. Este în regulă să creeze momente în doi, dar este la fel de firesc să lase spațiu pentru dezvoltarea celuilalt. Ține cont de aceste valori și viziuni individuale.

3. Limita trecutului

Este în regulă să își amintească anumite lucruri, să păstreze lecțiile învățate în acel trecut. Dar nu este ok să rămână blocat în trecut, conectat emoțional cu o femeie care nu mai este în viața lui. A suferi voluntar, știind că alături este cineva, este incorect.

4. Limita minciunii. Poate că va spune o minciună nevinovată, poate că va ascunde unele lucruri. Dar dacă minciunile vor fi intenționate, dacă se va folosi de încrederea ta, atunci limita este depășită. Nu există loc pentru admirație, acolo unde există minciună.

5. Limita flirtului. Va aprecia alte femei, va fi cuceritor cu tine. Limita intervine acolo unde aprecierea trece în pasiune, într-o admirație ascunsă. Nu poți să faci complimente în mod permanent altei femei, atunci când ai alături femeia iubită.

6. Limita cuvintelor. Există cuvinte care nu vor fi spuse niciodată, bărbatul iubitor știe asta prea bine. „Te urăsc” sau „nu vreau să fiu cu tine” sunt expresii care distrug o relație, care îndepărtează doi oameni. Iubind, nu poți să jignești, să transmiți ură.

7. Limita detașării. Poate să fie ocupat cva timp și partenerul să preia o parte din responsabilități. Poate să fie într-un dezechilibru emoțional și să ceară puțină liniște, o pauză de câteva zile când să-și adune gândurile. Dar nu poate fi detașat tot timpul.

Limita este cel mai important lucru care se poate întâmpla unei relații. Condiția este ca ambii parteneri să-și asume acest lucru, să conștientizeze consecințele depășirii limitelor.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com