Bărbatul care ține la tine îți va demonstra cât de mult te iubește în aceste moduri

El nu poate fi un indiferent în lumea, un simplu trecător, un străin. Nu poate să te ignore, atunci când în inima lui există atât de multă iubire pentru tine, când sufletul lui poartă frumusețea sufletului tău, când îi este dor, când ține la tine.

Refuză să se prefacă, să pară acel bărbat dur și puternic, detașat emoțional, egoist și laș. Dimpotrivă, își deschide sufletul și îți vorbește cu încredere despre sentimente profunde, despre o lume a voastră, despre intenții serioase, despre voi.

Își asumă pe deplin emoțiile, dorința de a fi împreună, atașamentul sincer. Vrea să aibă grijă de tine, vrea să aducă lumină în Universul tău, este atent la cuvinte și gesturi, nu își permite să vină și să plece când are chef, să se joace cu tine.

Nu este doar o stare superficială, o pasiune, o aventură. A înțeles cât de mult contezi pentru el, ai devenit o prioritate, motivul pentru care acceptă cu ușurință schimbarea, compromisul și discuțiile de suflet.

Reacționează de fiecare dată corect, are acea maturitate emoțională care aduce încredere și siguranță între voi, știe cum să înfrunte provocările și să îndepărteze neliniștea din lumea ta. Nu fuge pe ușa din spate când se complică lucrurile.

Este mereu aproape de tine, gata să te susțină și să îți valideze emoțiile, gata să te încurajeze și să ofere soluții potrivite. Îți îmbrățișează povestea și te admiră pentru un fel de a fi special, refuzând să te controleze sau să îți judece alegerile.

Îi pasă cu adevărat

Nu doar când are chef sau un anumit interes, nu doar când îl forțezi să vină cu o reacție. Este o stare firească a lucrurilor, să demonstreze că totul are rost, să ofere un echilibru în toate, să se asigure că ești bine alături de el.

Se detașează de acele promisiuni false, de cuvinte care doar sună frumos. Reușește să transforme un sentiment sincer în motive de recunoștință, în experiențe magice, în planuri de viitor. Este o stare constantă, o atitudine care nu este influențată de aparențe.

Are grijă de tine, îți oferă dovezi de încredere în fiecare zi, se gândește la binele vostru. Nu caută motive de supărare, nu pune presiune inutilă, nu inventează scenarii favorabile lui. Ești sursa lui de energie și optimism, ești femeia vieții lui.

Nu are cum să se gândească doar la sine, să îți impună anumite comportamente. Va fi lângă tine la bine și la greu, îți va susține visurile și ambițiile, te va încuraja să nu renunți atât de ușor, te va apăra de toate emoțiile urâte.

Își asumă această realitate, acolo unde nu este loc pentru aventură, unde sinceritatea și devotamentul sunt constante, unde naturalețea și gingășia ta trezesc în el admirația și recunoștința. Este fericit că împarte cu tine o lume întreagă.

Nu există loc pentru trădare, pentru emoții străine. Te convinge să simți și să trăiești această relație, să știi că are rost. El te iubește din toată inima, este demn de sentimentele tale, omul tău drag.

© Sufletisme.ro