Când o femeie spune aceste cuvinte omului ei drag, îl provoacă să-i ofere toată dragostea și grija lui

Acele cuvinte sincere, spuse din inimă, acele mesaje pline de iubire și afecțiune, acele dovezi de încredere pot apropia un om drag, îl pot convinge să se detașeze de orice gând egoist și să îmbrățișeze recunoștința. El înțelege că are toate motivele să fie aproape.

Când o femeie îi vorbește cu drag partenerului, când vine alături să construiască, când este sinceră atunci când îi spune ce simte, când își deschide sufletul în fața lui, bărbatul este motivat să răspundă cu grijă și devotament, cu dor și admirație.

„Îmi pasă, dragul meu”

Pentru un bărbat atașamentul emoțional al femeii, implicarea acesteia, dorința de a construi împreună sunt dovezi de iubire. El înțelege că ea nu are interese ascunse, nu caută să profite de sensibilitatea lui, nu vrea să-i impună anumite comportamente.

Îi pasă de sentimentele și de stările lui, de momentele când este trist sau îngrijorat, de fiecare discuție și fiecare experiență. Îi pasă atunci când are nevoie de susținere și de un cuvânt bun. Refuză să se joace cu emoțiile lui, să judece și să critice.

„Am încredere în tine și în povestea noastră”

Încrederea partenerei este dovada că lucrurile funcționează, relația este sănătoasă și conexiunea emoțională este puternică. Înseamnă că tot ceea ce face bărbatul este corect, deciziile pe care le ia sunt acceptare și apreciate.

Ea nu are dubii că totul va fi bine, chiar și atunci când se complică lucrurile. Ea vine alături să găsească soluții, crede în partener și vrea să reușească împreună. Încrederea îl motivează să demonstreze, să reacționeze, să se implice.

„Ești omul meu drag”

În acele momente de sinceritate și afecțiune, în acele clipe de drag și dor ea îi confirmă că este omul potrivit, omul ei. Nu își dorește pe altcineva aproape, nu se gândește la altă persoană, nu vrea să plece, nu are îndoieli.

Sunt cuvinte care conving un bărbat să renunțe la orice gând egoist, să vrea să lupte pentru această poveste. Nu e vorba despre acele declarații superficiale, este o emoție pe care o trăiești doar alături de persoana potrivită, acel om pentru toată viața.

„Mă mândresc cu tine și îți sunt recunoascătoare”

Ea nu își ascunde emoțiile, nu caută să manipuleze prin tăcere, îi spune omului drag ce simte pentru el. Se mândrește cu realizările acestuia și cu felul său de a fi, îi admiră scopurile și atitudinea, îi îmbrățișează cu încredere lumea.

Atunci când alege să fie recunoscătoare în loc să judece, atunci când se conectează emoțional în loc să vină cu pretenții, atunci când acceptă un fel de a fi în loc să pună presiune, îl provoacă pe bărbat să răspundă cu afecțiune, iubire și devotament.

„Te ascult”

Sunt momente când el vrea să fie ascultat și înțeles, când își deschide sufletul și vorbește cu încredere despre lucruri importante. Atunci empatia și apropierea partenerei îl va provoca să fie sincer, să se atașeze de sufletul ei, să se convingă că ea este aleasa.

Firește, cuvintele vor fi însoțite de fapte și de un comportament demn. Firește, mesajele vor avea în spate o intenție bună și o atitudine corectă. Însă atunci când ajung la inima unui bărbat, ele transformă, motivează, susțin, aduc iubire și liniște.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com