Cum să cucerești pentru totdeauna bărbatul pe care îl iubești

Nimic spectaculos, nimic ieșit din comun. O viață trăită frumos, un fel de a fi atât de apropiat, de parcă ai cunoaște de-o viață omul. Cuvinte spuse la timpul potrivit, dovezi de încredere, renunțarea la egoism și la trăirea în trecut. A fi aici, aproape, de fiecare dată aproape.

Vrei să cucerești un bărbat și nu știi cum să faci primul pas. Cel mai important pas este să renunți la ideea de a cuceri pe cineva. Fii sigură de cine ești cu adevărat, de sinceritatea ta, de modul în care îți vei apropia sufletul de lumea lui. Restul lucrurilor vor veni de la sine.

Ne împotrivim sorții, acceptând în viața noastră oameni cu care nu avem mai nimic în comun. Oameni care nu vor să cunoască adevărul despre noi. Oameni care ne rănesc, îndepărtându-ne astfel de acel drum curat, unde am putea întâlni un partener potrivit.

Soluția este una firească: să trăiești cu recunoștință clipa când vei întâlni un om drag. Să faci lucrurile corect, asumat, să oferi acea liniște pe care el a căutat-o o viață întreagă. Veți descoperi în timp cât de compatibile sunt valorile voastre și acesta va fi un început.

Vei înțelege că, atunci când trăiești o relație sinceră, să cucerești înseamnă să fii prezent. Înseamnă să te dedici acestei relații, fără a lăsa să intervină umbre ale trecutului, dorințe ascunse, gelozii fără rost. Să cucerești înseamnă să-i oferi libertate celuilalt, fiind sigură că el îți va răspunde cu devotament.

Vei înțelege că alte lucruri și alte emoții contează pentru celălalt. O îmbrățișare sinceră, un cuvânt spus la momentul potrivit, un zâmbet, o intenție manifestată pur și simplu. El va fi acolo, atent la gesturile tale, îndrăgostit de al tău suflet.

Tu să ai grijă de sufletul său

Să nu-l trădezi vreodată, așa îi vei da de înțeles cât de important este pentru tine. Să nu fii împotriva lucrurilor care se vor întâmpla frumos. Să accepți schimbarea, dacă ea va fi benefică pentru amândoi. Să cedezi, dacă asta va salva un moment complicat.

Cucerește prin naturalețea ta și lasă-te cucerită de atitudinea lui. Trăiește în echilibru, dar nu-ți fie frică să te arunci în valurile vieții, știind că el te va prinde în orice moment. Această încredere, acest mecanism relațional va reuși să alunge departe fricile și gândurile rele.

Vorbește cu el, despre orice lucru important. Despre ceea ce îl provoacă și ceea ce îl face să se îndepărteze de lume. Vorbește și întreabă, întreabă și ascultă, ascultă și înțelege, înțelege și îmbrățișează povestea. Apropierea sinceră nu este un joc ieftin.

Vei simți cum el se va deschide emoțional în fața ta. Îți va spune despre relații din trecut și ce nu a mers. Îți va spune despre prezent și ce îl face fericit în acest prezent. Îți va spune despre viitor și planuri mărețe. Așa îl vei cuceri, arătând de fiecare dată că îți pasă.

Nu insista să cucerești, dacă sentimentul nu este reciproc. Dacă îți dorești să bifezi încă o reușită la capitolul bărbați îndrăgostiți de tine. Ce rost are să arunci cu emoții, atunci când aceste emoții nu vin din inimă?

Nu trebuie să faci nimic spectaculos, nimic ieșit din comun. Doar cunoaște omul, empatizează cu el, descoperă-i Universul. Fi acolo, de fiecare dată când va căuta un om de încredere. Fii acolo, atunci când va împărți cu tine fericirea.

© Sufletisme.ro