Cum provoci un bărbat să-i fie dor de tine la nebunie, cu adevărat

Contează să vrei cu adevărat această conexiune emoțională, să lași în urmă orice interes și să descoperi lumea lui. Atunci vei apropia prin sinceritate și o atitudine corectă, prin mesaje profunde și un fel de a fi autentic și iubitor.

Dorul său nu va fi o emoție trecătoare, va reflecta un sentiment puternic, o intenție bună, o reacție potrivită la energia ta. Atunci va veni aproape să te cunoască, să vrea mai mult decât o aventură, să-și deschidă sufletul, fiind sigur că are rost.

Nu ai nevoie de scenarii complicate, de acele gesturi cuceritoare, de jocuri pentru a impresiona. Lasă loc pentru o comunicare sinceră, treci dincolo de superficial, provoacă-l să renunțe la egoism și să găsească motive de afecțiune.

Liniștea ta interioară, bunătatea sufletului tău, demnitatea și curajul de a spune lucrurilor pe nume îl vor atrage mai mult decât aparențele. Atunci vei ști că interesul său este sincer, vei fi sigură că se conectează la adevărata ta lume.

Trăiește-ți frumos viața, caută să îmbrățișezi experiențe care te motivează și te fac un om mai bun, alege să depășești cu optimism momente complicate, surprinde prin frumusețea Universului tău. Acest bărbat nu va rămâne indiferent.

Îi va fi dor de energia ta, de tot ce simte și trăiește alături de tine, de fiecare discuție profundă, de simplitatea unor gesturi care trezesc admirație. Îi va fi dor și va descoperi în interiorul său o dorință puternică să vină aproape.

Va ști că e mai mult decât o simplă poveste

Vorbește cu el, stai de vorbă și lasă interesele voastre comune să construiască poduri între lumile voastre, la fel și sinceritatea cuvintelor. Nu căuta să judeci omul, să-i critici un fel de a fi, să-i desconsideri alegerile.

Fii alături în momente dificile, nu pentru a profita de sensibilitatea lui. Susține-l cu adevărat, demonstrează-i că îi vrei binele, încurajează-l să nu renunțe atât de ușor. Atunci îți va fi recunoscător pentru atitudine, pentru implicare.

Ajută-l să aibă încredere în tine, să știe că nu îl vrei trăda vreodată. Nu e nevoie de anumite scenarii, nu trebuie să te prefaci. Dimpotrivă, comportamentul tău din fiecare zi îi va vorbi despre devotament și echilibru, despre intenții bune.

Lasă dorul să se manifeste firesc, lasă admirația față de tine să fie motivul pentru care te vrea aproape, lasă încrederea în lumea ta să-l ghideze către sufletul tău. Atunci vei ști că nu e nimic superficial sau toxic în atitudinea lui.

Fiecare experiență trăită în doi, fiecare gest venit din inimă, fiecare reacție sinceră îl vor cuceri, îl vor aduce alături de tine, îl vor provoca să îmbrățișeze schimbarea, să fie mai bun și mai corect de dragul tău, să iubească profund.

Lasă gingășia și naturalețea ta să convingă, lasă propria demnitate să trezească respect, lasă frumosul din sufletul tău să aducă dorul în lumea lui. Atunci va căuta să îți demonstreze că are intenții corecte, că te vrea aproape.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com