Cum provoci un bărbat să-și deschidă sufletul și să te considere femeia vieții lui

Vrei să descoperi alături un bărbat asumat și iubitor, matur emoțional și responsabil. Vrei să construiești alături de el, să știi că totul are rost. Îl poți ajuta să treacă dincolo de superficial prin felul tău de a fi, prin deschidere și sinceritate.

Atunci când îți cunoaște lumea, se îndrăgostește de ea. Atunci când stă de vorbă cu tine, înțelege cât de potrivite vă sunt valorile și scopurile. Atunci când vine aproape, îl convingi că își poate deschide sufletul, poate fi sincer și sensibil fără să-l judeci.

Naturalețea ta, sufletul tău bun, intențiile tale corecte contează mai mult decât orice comportamente cuceritoare. Refuzi să te prefaci, să interpretezi realitatea și gesturile lui, să te folosești de bunătatea acestui bărbat. Trăiești omul și relația.

Ai înțeles că vrea mai mult decât o aventură, este gata să-ți îmbrățișeze povestea și să-și asume pe deplin rolul de partener. Atunci lasă în urmă orice atitudine egoistă, detașează-te de tot ce este toxic și nepotrivit pentru o relație sănătoasă.

Alege să fii sinceră, de fiecare dată. Empatizează cu emoțiile lui, ascultă-l atunci când îți vorbește și are încredere în tine. Poate că a suferit în trecut, a fost trădat sau folosit. Demonstrează-i că te interesează cu adevărat lumea lui, de viața lui.

Nu încerca să manipulezi prin tăcere, să vrei să schimbi omul în totalitate, să cauți să-i controlezi fiecare pas. Acceptă și înțelege, provoacă-l să se conecteze emoțional. Arată-i prin toate gesturile și cuvintele tale că îți pasă.

Atunci el va căuta să răspundă cu afecțiune și recunoștință

Va avea toate motivele să aducă siguranță și liniște în relație, să te considere o prioritate, să fie acel bărbat demn din viața ta. Îi va fi ușor să construiască alături de tine, fiind sigur că ești femeia vieții lui, ești persoana lângă care vrea să trăiască.

Rămâi alături și în momentele complicate sau când are nevoie de susținerea ta, nu doar atunci când lucrurile funcționează perfect. Rămâi alături când apar provocări și situații imprevizibile, când este vulnerabil sau slab.

Alege să-l admiri pentru felul de a fi și pentru realizări, în loc să critici și să judeci. Alege să fii recunoscătoare pentru fiecare experiență, în loc să vezi partea proastă a lucrurilor. Alege să aduci fericirea în sufletul lui.

Refuză să trăiești obsesii, să te agăți cu disperare de iluzii, să trăiești o gelozie bolnăvicioasă. Refuză să-l transformi, să-i impui comportamente străine, să-l forțezi să uite de propria lume. Dacă îți demonstrează că te iubește sincer, răspunde cu iubire.

Dacă este mereu aproape și își asumă pe deplin relația, fii la fel de conectată și implicată. Cuvintele tale sincere, gesturile tale care vin din inimă, dorințele și visurile comune îl vor convinge să fie empatic și devotat.

Nu ai nevoie de jocuri și trucuri pentru a impresiona și a cuceri un bărbat bun. Ai nevoie de sinceritate și deschidere, de naturalețe și iubire. Lasă lucrurile să se întâmple frumos, cunoaște omul, trăiește omul.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com