Cum îți va scrie bărbatul care te place și vrea să fie cu tine

Conversațiile sunt o parte importantă a apropierii de un om drag. Comunicând, reușești să descoperi acea persoană, să o înțelegi, dar și să explici detalii care te reprezintă. Astfel construiești o conexiune puternică, care în timp se poate transforma într-o relație de lungă durată.

Un bărbat cu intenții bune, care te place cu adevărat, se bazează pe aceste principii, comunicând cu tine. Fiecare cuvânt trimis ție înseamnă un mesaj, despre felul său de a fi, despre intențiile sale, despre ce ar putea urma între voi.

În primul rând, el nu are planuri ascunse sau interese personale. Îți scrie simplu, sincer și detașat de anumite reguli. Simte că lumea ta este apropiată de lumea lui, vrea să cunoască mai multe informații despre tine. El te provoacă să-i răspunzi la fel de sincer.

Este fericit atunci când îi răspunzi sau, și mai mult, când îi scrii prima. Așa el știe că nimic nu este în zadar, că există șanse pentru ceva mai mult, că și ție îți pasă de această interacțiune. Răspunsul tău la inițiativele lui sunt o bucurie imensă.

Nu insistă. Nu te forțează să răspunzi la fiecare mesaj. Nu vrea să pară disperat, posesiv, capabil să-ți fure din propria libertate.  Dar știi că, atunci când ai nevoie, el este mereu gata să îți răspundă, să intervină. Acest detaliu îți oferă o stare de liniște și siguranță.

El îți scrie, demonstrându-ți că îi pasă. Mesajul său nu este un simplu text, dar o modalitate de a afla ce mai faci, cum te simți, ce mai nou în viața ta. Așa se simte conectat la lumea ta, la interesele tale, la tot ceea ce te reprezintă. Așa te cunoaște și te place și mai mult.

El vine cu explicații, atunci când este absent

Nu se eschivează să spună clar și simplu de ce nu a răspuns mai mult timp la mesajul tău. Vine cu argumente, sau cu o explicație care să clarifice întreaga situație. Astfel, nimic nu pare dubios, ascuns, nepotrivit. Înțelegi astfel că intențiile lui sunt cât se poate de sincere.

Conversația voastră a avansat, încât el știe deja că ceva nu este în regulă cu tine, prin felul în care îi scrii. Sau că, dimpotrivă, vrei să împarți cu el o mare bucurie. Și invers, ai impresia că-l cunoști de foarte mult timp, că ai sta de vorbă cu el o viață.

El nu tace, atunci când îi pui întrebări incomode. Dimpotrivă, încearcă să fie cât mai explicit. Te provoacă să-ți deschizi și tu sufletul, să-i spui despre lucruri pe care le păstrezi doar pentru tine, de teama să nu fii rănită. El te asigură că îți vrea doar binele și în sinea ta simți că are dreptate.

El îți va scrie, ținând cont și de planurile tale, nu doar ale lui. Dacă ai ceva de făcut, nu insistă, acuzându-te că nu îți pasă. Este la fel de flexibil și înțelegător. Acest comportament, manifestat de mai multe ori, te convinge că nu este o persoană posesivă.

Totul se întâmplă firesc. Te trezești și, în mod involuntar, îi scrii un „bună dimineața”. De multe ori zâmbești, vezi că deja ai primit un mesaj de la el. Te cuprinde o stare de bine, când îți scrie „ai grijă de tine” sau „totul va fi în regulă”.

Într-o zi fericită, el îți va propune să vă vedeți.

Sau tu vei face acest pas. Cert este că întâlnirea voastră va fi o confirmare a lucrurilor frumoase care se întâmplă între voi. Veți avea atât de multe să vă spuneți, veți găsi suficiente motive să construiți o relație adevărat, acolo unde mesajele, cuvintele, intențiile bune vor rămâne.

© Sufletisme.ro

Foto: unsplash.com