Cum să fii femeia, alături de care un bărbat bun va rămâne pentru totdeauna

Se tot scriu articole despre cum trebuie să fii pentru el, ce-i place și ce nu-i place, cum îl poți cuceri imediat, apelând la tot felul de trucuri. Punctul de pornire însă este greșit. În primul rând, toate aceste lucruri nu trebuie să le faci pentru el, ci pentru tine.

Nu vor funcționa strategiile de cucerire, decât pe bărbați slabi și pe termen scurt. Nu ai cum să îți dorești ceva mai mult de la o relație, dacă nu ai încredere în propria persoană, dacă prioritățile tale nu sunt corecte, dacă valorile tale nu te reprezintă.

Vrei ca un bărbat cu adevărat bun și iubitor să vrea să rămână alături de tine pentru toată viața. Vrei să fii parte din lumea lui. Atunci provoacă-l să vrea și el să facă parte din lumea ta. Investește în tine, în felul tău de a fi, în lucrurile care te motivează și te fac fericită.

Fiind sigură pe tine, trăind viăța cu seninătate, demonstrând în același timp empatie și curaj, vei găsi puncte de legătură cu acest bărbat special. Vei sta de vorbă cu el, despre echilibru și despre ziua de mâine, despre lucruri mărunte și despre lucruri mari.

Vei construi în jurul tău o lume frumoasă, pornind de la sufletul tău frumos. Vei emana energie pozitivă, fără a te detașa de realitate, fără a deveni dependentă de cineva. Vei fi tu, iar această aunteticitate va atrage și va provoca deopotrivă.

Fii femeia frumoasă și fericită în primul rând pentru tine. Găsește motive de bucurie și recunoștință, descoperă lumea din jur cu entuziasmul unui copil. Invită pe acest bărbat să te cunoască așa cum ești, fără a adăuga măști, fără a demonstra ceva.

Răspunde la sinceritate cu sinceritate, la iubire cu iubire

Nu știi dacă el va rămâne alături pentru totdeauna. Nu știi nici dacă tu vei fi aproape pentru toată viața. Știi însă că vei trăi din plin farmecul vieții, de mână cu un om drag, atât timp cât drumurile voastre vor merge în aceeași direcție.

Știi că în tot acest timp îți vei trăi libertatea și nu vei uita de pasiune tale. Știi că vei dori același lucru și pentru partener, încurajându-l să-și urmeze calea, fiindu-i aproape. Știi că vei ține cont de așteptările fiecăruia, de faptul că ați venit în această relație două povești diferite.

Dar știi și că aceeași relație are nevoie de implicare și păstrarea unei constante, capabile să vă treacă dincolo de greutăți, cu aceeași sete de a vă cunoaște și a vă apropia. Vei aprecia angajamentul asumat de el, vei veni și tu cu partea ta de efort.

Atunci nimeni nu va trebui să rămână lângă cineva, fiind obligat, forțat de împrejurări, dus de valul întâmplărilor. Totul se va întâmpla firesc și conștient, pe baza lucrurilor avute în comun, a nebuniei trăite la aceeași intensitate, a poftei de iubire sinceră.

El va rămâne, pentru că tot ceea ce reprezinți tu, așa cum tu vei rămâne, pentru tot ceea ce este el. Dincolo de asta, veți crea o poveste comună, una frumoasă și sinceră. În această poveste nu vei fi obligată să porți măști, să cucerești, să forțezi, să implori.

Vei trăi pur și simplu această relație, încercând să aduci tot ce este mai bun în ea, știind că totul este reciproc.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com