Cum să trezești admirația și dragostea unui bărbat pentru tine

Bărbații nu iubesc doar cu ochii, nu se îndrăgostesc numai de elemente trecătoare. Atunci când în inima lor aterizează o emoție puternică, totul devine o nebunie, o fugă permanentă după necunsocut, o tentativă de a demonstra că merită un răspuns.

Să devii muza unui bărbat nu este atât de greu. În primul rând, acest statut nu trebuie să devină un scop în sine. Mai curând este o consecință a felului tău de a fi care, intersectat cu felul său de a fi, transformă totul în explozii sentimentale.

Doar că pasiunile de moment dispar în timp sau, dimpotrivă, trec în ceva mai profund. În admirația și respectul acestui bărbat pentru tine. A reușit să te cunoască suficient de mult, să înțeleagă ce însemni pentru el, să știe sigur că tu ești aleasa.

Această alegere nu este făcută în baza unor trăsături clișeice, decât dacă bărbatul este imatur emoțional, sensibil după superficial. E vorba despre descoperirea omului de alături, despre cunoașterea poveștii. Atunci când, conștient de valoarea celuilalt, poți asculta și poți înțelege.

Primul indiciu este naturalețea femeii. Acel comportament firesc, atrăgător prin simplitatea lui, copleșitor prin complexitatea mesajelor transmise. El îți va analiza prudent cuvintele, gesturile, felul în care vorbești despre lume și te raportezi la această lume.

E nevoie de câteva momente pentru a înțelege că alături de tine este o femeie specială. E nevoie de o viață întreagă pentru a o descoperi. Această revelație, urmată de o sete nebună de a cuceri, transformă până și cel mai rebel și independent bărbat.

El știe că are pentru cine să lupte

El descoperă empatia și bunătatea în ochii femeii. Felul ei de a face față provocărilor. Atunci când, indiferent de orice situații stânjenitoare, ea rămâne alături. „Hai să găsim o soluție împreună”, va spune ea, fără să găsești în aceste cuvinte un interes ascuns.

Gingășia și blândețea unei femei nu vor dispărea niciodată din lista calităților cuceritoare. Acea lumină din ochi, acea energie vie, acele lacrimi căzute atunci când priviți un film emoționant, acele gesturi aparent copilărești, dar atât de calde, de senine.

Și personalitatea. Un fel de a fi care impune respect, fără a speria. Un comportament care trezește admirație, fără a respinge. Un bărbat va ști că o femeie independentă este cu mult mai interesantă decât o femeie incapabilă să decidă pentru ea.

Urmează discuțiile interminabile, despre toate nimicurile și despre ce este mai important. Despre lumea întreagă și despre voi toi. În toate cuvintele ei va găsi seriozitate, adevăr, optimism. Empatie pentru lucrurile simple din această viață, visurile care se intersectează cu visurile lui.

Bărbații nu iubesc doar cu ochii. Ei știu că farmecul nu se ascunde în aspectul exterior. Admirația nu se agață de cuvinte și discuții banale. Femeia care va trezi în ei dorința de a răsturna munții va merita un loc aparte în inima lor. E nevoie de autenticitate și căldură.

De empatie și de curaj. De un fel de a fi atât de special, sincer și gingaș, plin de nebunie și liniște, atât de al ei, atât de al ei.

© Sufletisme.ro

Foto: unsplash.com