Dă-i o șansă acestui tip de bărbat și îți vei mulțumi o viață pentru că l-ai ales

Ne grăbim să împărțim oamenii în buni și răi, în potriviți și nepotriviți. Uneori însă aparențele înșală. Ajungi să descoperi în acel domn un manipulator experimentat și în acel personaj tăcut, un bărbat iubitor. Prima impresie contează, dar mult mai mult contează ce se întâmplă după.

A încerca să descoperi omul dincolo de superficial înseamnă să te cunoști în primul rând pe tine. Să știi că nimic nu este întâmplător. Poate că nu-ți va transmite prea multe mesaje de la început, dar este suficient să simți și să accepți ceea ce ulterior vei îmbrățișa din suflet.

1. Bărbatul tăcut. El nu va vorbi mult, așa este felul lui de a fi. La început vei considera comportamentul său prea dubios. Vei crede că ascunde ceva. Dar nimic din atitudinea sa nu va trăda în scop ascuns. Dimpotrivă, acele puține cuvinte vor fi toate sincere.

El este omul acțiunilor. Tace și procedează corect. Vorbește puțin și te ajută de fiecare dată când ai nevoie. Înlocuiește cuvintele cu îmbrățișări, cu gesturi cărora nu trebuie să le găsești explicații. Tăcerea lui emană încredere, siguranță, liniște.

2. Bărbatul timid. Poate că nu îți va propune să mergeți împreună la capătul lumii, dar îți va propune să rămâi alături de el pentru toată viața. Poate că nu va fi în centrul atenției la petreceri, în schimb tu vei fi cel mai important om din viața lui.

Cel mai probabil nu va avea mulți prieteni, dar va ști să pună preț pe prietenie. Timiditatea lui va fi incomodă la început, deranjantă chiar. Însă odată ce vei cunoaște omul dincolo de emoție, vei înțelege cât de fidel și de iubitor este acest om.

3. Bărbatul cu un trecut complicat

Cine nu a avut parte de anumite experiențe, pe care ar vrea să le șteargă din memorie. Sau de lecții, rămase în suflet pentru toată viața. Cine nu regretă anumite lucruri făcute, sau gesturi nepotrivite? Avem toți un destin, în jurul căruia ne rotim poveștile.

Trecutul său nu va fi perfect. Dar atunci când el își va deschide sufletul, demonstrându-ți că are încredere deplină în tine, atunci când va fi gata să lase în urmă trecutul, de dragul tău, atunci vei ști că merită. Vei accepta trecutul, pentru că este parte din el.

4. Bărbatul dur. Aceleași aparențe înșelătoare. Probabil ai auzit povești de dragoste, când cel mai dur bărbat din oraș se îndrăgostește de o femeie empatică și își schimbă complet comportamentul. Păi bine, e o poveste cât se poate de firească.

Dragostea schimbă oamenii. Poate că nu vei putea să o faci în mod direct, dar vei putea influența în mod pozitiv transformarea acestei persoane. De dragul a tot ce urmează să se întâmple, el va rămâne acel tip dur, însă alături de tine va deveni cel mai iubitor bărbat.

5. Bărbatul care iubeșter libertatea. El le reușește pe toate de unul singur. Nu are nevoie de o relație, pentru că se descurcă și fără ea. Până în acel moment, când iubirea unei femei îl va schimba. Va dori în continuare să trăiască acea libertate, dar alături de tine.

Firește, nu toate alegerile de acest fel vor avea un deznodământ fericit. Dar până și acel prim pas va conta enorm. Va oferi o șansă, una singură, din care poți să construiești o poveste pentru toată viața.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com