7 semne că acest bărbat încă te iubește, chiar dacă sunteți despărțiți

Poate că despărțirea nu a fost acceptată de ambii. Poate că acele amintiri mai sunt vii, iar dorul față de omul iubit nu poate fi înlocuit cu nimic. Nu poți să dictezi inimii, chiar dacă la început vrei să te răzbuni, să uiți totul, să anulezi emoția.

El încă te iubește. Nu-ți va spune în față acest lucru, dar îți vei da seama după comportamentul său, după felul în care se raportează la trecut. El nu te-a uitat, dimpotrivă: încă ești femeia pe care o poartă în inimă, femeia pe care atât de mult o vrea alături.

1. Prietenii comuni îți spun despre intențiile lui. Nu va îndrăzni să spună adevărul, privindu-te în ochi. Va avea însă curajul să vorbească deschis prietenilor săi, care până nu demult erau comuni. Ei înțeleg foarte bine prin ce trece fostul tău.

Dacă înțeleg că emoțiile sale sunt sincere, dacă au apreciat relația voastră, vor încerca să te convingă că mai are rost. El va vorbi și va acționa de multe ori în mod involuntar, tocmai pentru că ceea ce simte vine din inimă și nu poate fi ascuns.

2.A rămas singur. A avut suficiente ocazii să se implice în noi relații, să cucerească alte femei. Totuși, a refuzat de fiecare dată acst lucru, din respect pentru amintirea voastră comună. El încă mai speră că poate reîntoarce tot ce a fost, este concentrat pe acest gând.

Atunci orice nouă provocare nu va avea sens. El te iubește și vrea să-ți demonstreze că de data aceasta totul va fi diferit. Probabil construiește planul perfect pentru a te cuceri din nou. Ideea de a se arunca în altă poveste de iubire nu are sens pentru el.

3. Îți vorbește des despre trecut

Atunci când aveți ocazia să vă întâlniți, subiectul principal este trecutul vostru, acele momente speciale. „Ah, exact cum făceam și noi cândva”, va exclama el, zărind doi îndrăgostiți făcând un gest drăguț. „Ții minte când ne plimbam pe aici în fiecare seară…”

4. Organizează ocazii să vă întâlniți mai des. Fie e vorba despre o petrecere cu prietenii, sau un eveniment. Face ce face și se trezește din nou aproape de tine. Simți cum i se luminează fața atunci când te întâlnește din nou. Acest lucru îl motivează să te vadă și data viitoare.

5. Vorbește despre tine foarte des. Fie că e vorba despre prieteni sau necunoscuți, întotdeauna găsește motive să vorbească de spre tine. De fiecare dată o face într-un mod atât de frumos. Îți laudă felul de a fi, feminitatea și atitudinea, caracterul și cuvintele.

6. Ține minte multe detalii. Îți spune lucruri pe care le-ai uitat de mult timp. Cum ai reacționat într-un moment anume, ce ai spus sau în ce erai îmbrăcată. Îi face plăcere să-ți vorbească despre asta, de parcă trăiește cu aceste amintiri.

7. Păstrează cu el lucruri din trecut. Pe lângă detalii pe care nu le-a uitat, regăsești la el lucruri care îți aparțineau sau care sunt conexe cu tine. O fotografie, un sărut dat pe un colț de scrisoare, un cadou oferit cu drag. Pune mare preț pe fiecare lucru.

Dacă simți că el cu adevărat are sentimente sincere față de tine, poate este momentul să revizuiești atitudinea ta față de tot ce a fost între voi. Uneori, o nouă șansă înseamnă un nou început, trăit și simțit în doi.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com