5 gesturi ale unei femei, care provoacă un bărbat să o admire și să o vrea aproape pentru totdeauna

Ea îmbrățișează lumea lui, îi descoperă sufletul, vine aproape și caută să-l cunoască cu adevărat, este gata să construiască mai mult decât o poveste întâmplătoare, este mereu sinceră și prin acest comportament îl convinge că totul are rost.

Acele gesturi detașate de orice gând egoist, acele cuvinte spuse din inimă, acea atitudine demnă și corectă, acele momente de afecțiune și dor contează mai mult decât orice demonstrație de moment. Atunci el vrea să fie acel bărbat bun și iubitor.

Ea vrea să stea de vorbă cu el, nu pentru a impresiona și nici pentru a profita de sensibilitatea lui. Toate discuțiile firești, mesajele transmite în momente importante, intențiile bune și reacțiile pline de empatie apropie două suflete.

Nu vrea să interpreteze tot ce îi spune, nu caută să-i judece trecutul și experiențele. Acceptă omul și povestea lui, îi înțelege trecutul, îi cunoaște lumea dincolo de superficial. El este atât de recunoscător pentru sinceritate și grijă.

În loc să vină cu pretenții exagerate, în loc să-i impună anumite comportamente, în loc să vrea să schimbe omul, alege să construiască alături de el. Se detașează de orice critică inutilă, de acea atitudine superioară, de gânduri toxice.

Este alături pentru că îi pasă, pentru că își face griji, pentru că emoția acestui om contează. Se conectează emoțional și își asumă un sentiment profund, convingând un bărbat bun că de data aceasta totul este atât de diferit, de data aceasta nu va fi trădat.

Ea îl susține

Nu pune condiții, pentru a veni aproape în momente complicate. Grija și afecțiunea ei nu sunt parte dintr-un scenariu egoist, sunt reacții firești la emoția lui. Când vrea să-i vorbească despre lucruri importante, îl ascultă și îl înțelege.

Este mai mult decât o o stare trecătoare, mai mult decât un moft personal. Un bărbat demn va aprecia enorm această deschidere emoțională, va căuta să răspundă cu încredere și siguranță, să demonstreze că este omul potrivit.

Prin felul ei de a fi îl provoacă să fie un bărbat mai asumat, mai bun, mai implicat, mai iubitor. Ea devine sursa lui de inspirație și optimism, ea îl motivează în fiecare zi să vrea mai mult de la această poveste, să reacționeze corect.

Îl inspiră să vadă lumea și viața altfel, să fie recunoscător pentru fiecare experiență, pentru iubire și sinceritate. Atunci comportamentele egoiste și interesele de moment nu-și mai au rost, atunci el știe că a găsit femeia vieții lui.

Ea iubește din toată inima, el îmbrățișează acest sentiment și descoperă o lume unică, diferită de tot ce a trăit până acum. Datorită ei crede în relații serioase, în povești de-o viață, în conexiune emoțională, în apropierea a două suflete.

Iubirea ei devine o sursă de liniște și lumină, felul ei de a fi este motivul pentru care el vrea să demonstreze, să înțeleagă, să asculte, să fie aproape pentru totdeauna.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com