Dacă un bărbat face aceste 5 lucruri, este îndrăgostit de tine și te vrea aproape

Sunt lucruri care fac diferența, comportamente care apropie în mod decisiv și conving că are rost, gesturi care transmit o emoție sinceră, cuvinte care vin din suflet. Este momentul în care un bărbat renunță la orice gând egoist și vrea să construiască.

Îl descoperi altfel, conectat emoțional și implicat de fiecare dată, sigur că această poveste este mai mult decât o aventură. Nu mai caută să cucerească în mod superficial, să te surprindă imediat, să atragă prin jocuri ieftine. Este îndrăgostit de tine.

Își asumă emoția, nu-i este frică să recunoască ce simte pentru tine, dă dovadă de maturitate și este conștient de valoarea ta. Vine alături să stea de vorbă și să explice, să aducă siguranță și să te cunoască cu adevărat.

Tot ce face este firesc, nu mai are interese ascunse, nu mai pretinde că le știe pe toate, nu mai vine cu pretenții exagerate. Ai reușit să-l provoci să fie mai bun, mai empatic, mai curajos, să vrea să demonstreze că îți merită iubirea și este demn de ea.

Este empatic și grijuliu, de fiecare dată. Iubind lumea ta și felul tău de a fi, a renunțat la egoism și la indiferență. Nu are cum să se detașeze emoțional, știind cât de mult contezi pentru el. Nu vrea să plece de lângă tine, fiindu-i dor și trăind totul.

Când te simți prost vine aproape, îți ascultă mesajul, îți înțelege starea, caută să te susțină și să te ajute. Își face griji și vrea să te vadă fericită, se asigură că nu suferi și nu ai îndoieli. Ești o prioritate pentru el, contezi atât de mult.

Alege să te cunoască cu adevărat

Dacă și-ar dori o simplă aventură nu s-ar complica cu discuții sincere, cu renunțarea la superficial, cu încrederea. Doar că ceea ce simte pentru tine îl provoacă să se conecteze la lumea ta, să se intereseze de tine, să înțeleagă stările tale.

Te ascultă atent când îi vorbești despre lucruri importante, vrea să știe ce anume te poate face fericită și care experiențe aduc tristețe în sufletul tău. Stă de vorbă, oferă explicații, pune întrebări importante, caută soluții, este lângă inima ta.

Refuză să mintă, să lase loc pentru flirt și aventură. Nu-l mai interesează tentații străine, nu mai vrea să se gândească la altcineva. Doar tu contezi pentru el, doar tu ești în inima lui. Se detașează de tot ce este superficial și toxic, de pretenții și reproșuri.

Alege mereu adevărul și nu permite îndoielilor să ia locul încrederii. Îți demonstrează că nu are nimic de ascuns, nu vrea să poarte măști, ceea ce simte pentru tine este profund și important. Nu mai are timp pentru emoții trecătoare, pentru alte femei.

Te admiră și este recunoscător pentru tot. Iubindu-te, reușește să descopere lumea ta cu alți ochi, admiră curajul și felul tău de a fi, se mândrește că este partenerul tău și este fericit că poate avea grijă de tine, poate construi alături de tine.

Este gata să îți îmbrățișeze povestea, te acceptă așa cum ești, te privește cu afecțiune și recunoștință. Mereu conectat, mereu implicat și înțelegător, mereu gata să vină cu încredere lângă sufletul tău.

© Sufletisme.ro