El este omul care îți merită mesajele, iubirea și întreg Universul tău

Suntem atrași de oameni care, într-un fel absolut inexplicabil, își lasă sufletul descoperit în fața noastră, știind că nu vor fi trădați. Suntem atrași de cei cu care putem împleti povești, istorii de viață atât de sincere și frumoase. Ne dorim alături pe cineva care să înțeleagă aceste lucruri.

Poate că nu vei ști de la început că el este acel om pe care îl cauți de-o viață. Poate că sufletele voastre vor trăi alte povești, vor trece peste alte dureri, până să vă opriți unul lângă celălalt. Dar veți spera, atât de mult veți spera că mâinile voastre vor îmbrățișa omul potrivit.

Te întrebi cum arată acest om potrivit. Ce calități îl separă de toți ceilalți oameni, ce îl face să uite tot trecutul, de toate lucrurile urâte și să vină în fața ta cu seninătate. În primul rând, pentru că și-a asumat acest rol, de suflet pereche.

A înțeles cât de importantă ești pentru el, a simțit la un moment dată că alături de tine vrea să petreacă întreaga viață. Atunci a hotărât să se folosească de toate valorile lui, pentru a fi un om corect și bun, pe măsura acestei mari iubiri trăite în doi.

El este cel mai bun și cel mai devotat prieten al tău. Știi că alături de el nu te-ai pierde în această lume, că lui poți să-i vorbești despre cicatrici uitate în trecut, dar care îți bântuie prezentul. Știi că el te înțelege atât de bine. Îți ascultă cuvintele, durerea, explozia de fericire.

Știi că el te va proteja de toate lucrurile urâte. Fără a o face pe eroul, fără a încerca să profite de acest statut. Pur și simplu așa va simți că trebuie să se întâmplă. Tu ești primul omul alături de care va împărți bucuria și nefericirea.

Restul este o consecință a acestei emoții

E un bărbat de încredere. Este exact ce ai căutat, această stare de bine, de liniște și pace trăită alături de el. Ai vrea să oferi la fel de mult, să trăiești la fel de intens povestea, pentru că îți pasă. Acest bărbat simplu, cu zâmbetul blând, ți-a schimbat întreg Universul.

Acum vrei să împarți cu el din Universul tău, o lume plină de seninătate și de recunoștință. El îți cunoaște felul de a fi, te ajută să depășești momentele mai dificile din viață, să te cunoști mai bine, să știi care sunt valorile tale și unde îți sunt limitele.

Nu o face cu rea intenție sau într-un fel egoist. Dimpotrivă, vrea să ai parte de cât mai puține momente urâte, să trăiești cât mai puțin durerea. Vrea să vă bucurați împreună de acest dar al vieții, atât de ignorat de unii. Vrea să fiți fericiți.

Și nu doar că vrea. Acțiunile lui corespund promisiunilor. Gesturile lui sunt o dovadă vie că își respectă cuvântul. Pentru el este important să nu te dezamăgească, să nu te facă să suferi cumva. Va fi grijuliu, atent la detalii și de fiecare dată prezent.

Acest om îți merită iubirea și mesajele, timpul și implicarea. Alături de el merită să riști, pentru că acolo, la final de drum, vei trăi certitudine că fiecare pas făcut în direcția lui a fost atât de corect. El te-a îmbrățișat strâns și de atunci nu te-a mai lăsat să pleci.

Nu este o iluzie și nici o poveste ireală. Este ceea ce se poate întâmpla cu doi oameni, dacă ajung să se cunoască și să se respecte cu adevărat. Dacă construiesc un Univers al lor, plin de iubire și admirație.

© Sufletisme.ro

Foto: unsplash.com