Sunt așa femei, de lângă care bărbații buni nu vor să plece

Sunt așa femei, cu sufletul curat, cu gânduri senine și fața zâmbitoare. Sunt așa femei, cuceritoare prin felul lor de a fi, prin puterea de a schimba în bine lumea unui bărbat. Sunt așa femei, îndrăgostite de viață, de frumos, de sinceritate.

Sunt așa bărbați, care se îndrăgostesc la rândul lor de aceste femei. Ei sunt gata să le ofere inima, fiind convinși: acea femeie va avea grijă de ea, cea mai mare grijă. Sunt așa bărbați, care vor rămâne aproape, indiferent de orice, pentru că alături de acel suflet de om își vor găsi fericirea.

Sunt așa femei, care urăsc minciuna și falsitatea. Care se vor prezenta în fața unui bărbat fără a purta măști, fără a avea interese ascunse, fără a dori anumite lucruri de la el, vrând doar să-i descopere lumea și sufletul. Ele vor fi împăcate cu sine, gata în același timp să cucerească întregul Univers.

Sunt așa femei, iubitoare de cuvinte sincere. Simple și în același timp atât de greu de uitat. Femei care nu vor uita niciodată de feminitate, de gingășie, de farmecul din priviri. Ele vor trăi viața și fiecare clipă cu entuziasm, ca o binecuvântare.

Sunt așa bărbați, care vor ști ce să ofere acestor femei. Vor înțelege că nu banii vor face diferența, ci atitudinea. Aceeași sete de a trăi frumos, aceleași valori corecte, același scop: să guste împreună din prezent, să fie unul lângă celălalt cu recunoștință.

Sunt așa femeie, de dragul cărora ai vrea să fie totul diferit. Să uiți de trecut, de comportamente de băiat rău, de o impresie proastă față de puterea iubirii. Vrei pur și simplu să-i cunoști lumea, atât de vie și de colorată, atât de scumpă ție.

Vrei să construiești, pentru totdeauna, o lume a voastră

Sunt așa bărbați, care se vor atașa de o femeie, nu pentru o perioadă scurtă de timp și nu pentru un scop egoist. Ei vor trăi acel prezent, vor dori un viitor comun, vor descoperi cu uimire atât de multe compatibilități, vor fi de acord să găsească echilibrul.

Sunt așa femei, care vor ști cât de important pentru el este susținerea ei. Cât de mult contează să ai un om de încredere alături, gata să te asculte, să îți vorbească sincer. Ele vor îmbrățișa cu încredere trecutul lor, al bărbaților care au suferit la fel de mult.

Ele vor putea să vorbească la fel de sincer despre al lor trecut, despre răni și cicatrici. Vor găsi omul bun, capabil să treacă dincolo de superficial. Își vor face planuri comune, amintiri mai frumoase decât cele care au fost, de dragul amândurora.

Sunt așa bărbați, care vor fi alături în momente dificile. Care nu vor ieși pe ușa din spate, speriați de prea multă responsabilitate. Ei vor alege drumul corect, calea sincerității și a implicării, acolo unde viitorul va fi al lor, fericirea va fi a lor.

Sunt așa femei, care atrag prin iubirea lor față de lucrurile bune. Care ating cu mâna inima unui bărbat și găsesc atât de multă emoție. Care privesc în ochii celuilalt și spun povești de dragoste. Femei cuminți, gata să cucerească nebunia vieții.

De lângă așa femei un bărbat bun nu va pleca niciodată. Va rămâne și va construi. Va rămâne și va oferi încredere, angajament, o lume fericită pentru doi.

© Sufletisme.ro

Foto: unsplash.com