Pentru ca un bărbat să rămână alături de o femeie, e suficient să simtă aceste câteva lucruri

În primul rând, e vorba despre bărbatul responsabil, matur emoțional, capabil să aprecieze o emoție sinceră, să se conecteze cu femeia iubită. Apoi, e vorba despre o relație unde nu există egoisme, unde trecutul și traumele nu afectează mersul firesc al acesteia.

Totuși, nu poți să rămâi alături mult timp, dacă nu există o anumită conexiune. E și cazul bărbatului, care poate nu insistă prea mult, nu cere emoții explozive, însă caută acel echilibru interior, pe care îl descoperă alături de o femeie specială, aleasa lui.

1. Să simtă că este iubit. Nimeni nu a anulat acest sentiment. Iubirea schimbăun om, îl face mai blând, mai implicat, mai atașat de acea poveste. Un bărbat are nevoie de iubire pentru a-și echilibra conflictele interioare, pentru a descoperi acea recunoștință din sinea lui.

Femeia creatoare îl va ajuta să înțeleagă că nici cele mai mari realizări nu sunt atât de importante, dacă le trăiește singur. Iubirea față de el este fundamentul pentru orice efort care va urma. Iubind, de dragul ei va face tot posibilul să aducă mai multă fericire în relație.

2. Să simtă că este apreciat/admirat. E în felul de a fi al bărbatului, să caute apreciere la femeia de alături, acea confirmare a statutului său de iubit, de protector. Drept răspuns, el va oferi și mai multe motive de admirație, va fi gata să răstoarne și munții.

E o relație cu efect imediat. Odată ce se simte că eforturile sale sunt apreciate, aceste eforturi se multiplică. Ea are încredere că totul va fi bine, el se asigură că această încredere este urmată de acțiuni concrete. Știe că nimic din ceea ce se întâmplă nu este în zadar.

3. Simte că este înțeles/ascultat

Poate că nu se va deschide emoțional în fața tuturor, însă femeia iubită este una din puținele persoane în care va avea încredere și căreia i se va confesa. Atunci când vrea să comunice un detaliu ascuns și nu întâmpină rezistență din partea femeii, se va atașa mult de ea.

Va ști că, indiferent ce se întâmplă în exterior, în interiorul lumii lor va găsi empatie și înțelegere. Nu va fi blamat pentru convingerile sale, nu va fi îndepărtat pentru pasiunile lui mai neobișnuite. Deschiderea femeii este un motiv puternic al atașamentului.

4. Simte că este dorit. Pasiunea, intimitatea, dorința de a vrea omul de alături sunt elemente puternice pentru a păstra acel om. Fie că îl provoci prin felul tău de a fi, sau îl atragi prin cuvinte și gesturi, el se va conecta emoțional la acest mesaj.

Va dori la rândul său femeia, va  fi un cuceritor, un vânător în sensul bun al cuvântului. Fiecare oră petrecută împreună va fi o șansă în plus pentru a dezvolta o conexiune. El va simți că este dorit pentru naturalețea lui, nu pentru măști sau interese.

5. Simte că este respectat. Există femei care, intenționat sau nu, își umilesc bărbatul. O fac în mod public, fără să le pese de consecințe. Iar consecințele sunt simple: fie bărbatul ascult în totalitate de femeie, devenind o marionetă, fie pleacă din această relație.

Este important ca, fiind împreună cu cineva, să nu te oprești în a descoperi acest om, în a-i descifra felul de a fi, dorințele și visurile. Doar prin apropiere poți crea iubire, doar prin iubire poți apropia pentru totdeauna.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com