Spune bărbatului iubit aceste 3 fraze importante și va fi al tău pentru totdeauna

Într-o relație sănătoasă contează să existe acea apropiere emoțională, acea convingere că are rost, acel sentiment de încredere și stabilitate. Pentru un bărbat este la fel de important să descopere alături o persoană sinceră, iubitoare, devotată.

Înțelegând că intențiile tale sunt corecte, nu vrei să profiți de el, îți pasă cu adevărat și vrei să construiești, el îți va îmbrățișa sufletul și va dori să aibă grijă de tine, să îți ofere tot ce are mai bun. Gesturile superficiale nu vor face decât să anuleze iubirea.

Firește, trebuie să-i vorbești din inimă omului drag, să fii sinceră atunci când îi transmiți un mesaj, când îl provoci să-și deschidă sufletul. Trebuie să crezi în aceste cuvinte, să lași deoparte orgoliul și interesele și să-i comunici lucruri importante.

„Sunt alături de tine”

Poți să te joci cu emoțiile lui, să-l minți de fiecare dată, să cauți avantaje în această relație, sau poți să vii aproape cu încredere și recunoștință, să vrei să descoperi omul, să trăiești această poveste în mod responsabil, să îți pese în orice moment.

Ești alături de el atunci când lucrurile nu funcționează perfect, vrei să găsiți împreună soluții, să depășiți obstacole. Nu-i reproșezi tot felul de lucruri, nu pui presiune și nu-l provoci să uite de sine, de dragul tău. Te interesează cu adevărat binele relației.

Te conectezi emoțional la povestea lui, știi că este nevoie de implicarea și susținerea ta, pentru a-l convinge că are rost. Cuvintele tale sunt dovada asumării și a afecțiunii, îl asiguri că nimic nu contează mai mult decât liniștea trăită în doi.

Am încredere în tine

Nu este o declarație superficială, un mod de a trăi aparențele, atunci când promisiunile și cuvintele false contează mai mult decât realitatea. Știi că încrederea este momentul de început pentru tot ce vrei să construiești alături de acest om.

Având încredere în el, îl motivezi să fie aproape de tine, să-ți demonstreze că este acel bărbat pentru toată viața, îl provoci să renunțe la egoism, să nu vrea doar o aventură. Îi confirmi că gesturile sale sunt corecte, atitudinea lui este corectă.

Îi vorbești despre încredere, dar dincolo de cuvinte există atașamentul tău, felul în care te simți în siguranță alături de acest om, dorința de a rămâne alături, de a avea planuri comune de viitor, de a răspunde cu afecțiune și bunătate.

Te ascult

Având încredere în tine, știind că îți pasă cu adevărat, el își va permite să-și deschidă sufletul, să-ți vorbească despre lucruri importante. Se va conecta la lumea ta, fiind sigur că nu va fi trădat. Dimpotrivă, va fi înțeles, ascultat, acceptat.

Refuzi să te folosești de confesiunile pe care ți le face, refuzi să interpretezi cuvintele lui, să-l judeci pentru trecut și pentru experiențe. Este nevoie de sinceritate și asumare, pentru a îmbrățișa o poveste și a trăi omul.

Firește, nu doar cuvintele contează într-o relație frumoasă. Dar atunci când vrei din tot sufletul să reușiți împreună, când îi demonstrezi că îți pasă și te interesează viața lui, când vii alături cu empatie și recunoștință va dori să fie bărbatul tău iubit, pentru totdeauna.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com