5 fraze care vor provoca bărbatul de alături să se îndrăgostească și mai mult de tine

Alături de el vrei să construiești și să trăiești iubire, în acest bărbat ai încredere și știi că nu te va dezamăgi vreodată. Vii alături cu afecțiune și sinceritate, îți pasă și ești sigură că sentimentul este reciproc. Atunci ai toate motivele să vorbești despre emoția ta.

Stai de vorbă cu el și transmite prin mesajele tale o emoție puternică, lasă-l să știe cât de mult contează pentru tine, îmbrățișează-i lumea și trăiește fiecare cuvânt spus. Dacă simți că are rost, dacă totul se întâmplă din iubire, fii sinceră.

„Împreună vom reuși, sunt sigură de acest lucru”

Nu te îndepărtezi în momente complicate și nu lași lucrurile să se întâmple în mod superficial. Pentru bărbatul de alături este cel mai sincer mesaj: îți pasă, ești aproape, vrei să fie bine, ești gata să reacționezi și să te implici în orice moment.

Nu vrei să-l acuzi pentru eșecuri, nu pasezi pe el întreaga responsabilitate, nu cauți să te prefaci doar pentru a obține anumite avantaje. Alegi echilibrul și conexiunea emoțională dintre voi, alegi să depășiți împreună orice obstacol.

„Sunt foarte mândră de tine, dragul meu”

Este felul în care îi recunoști calitățile și eforturile, modul în care apreciezi un comportament demn, fără să compari, să asociezi, să interpretezi. Îl asiguri că el este bărbatul iubitor pe care îl vrei aproape, el reușește să aducă încredere în lumea voastră.

Îl motivezi să vrea mai mult de la această relație, să continue să demonstreze și să se implice. Îl convingi că nu te-ai apropiat de el din anumite motive egoiste, ești recunoscătoare și apreciezi toate detaliile Universului vostru.

„Mă faci atât de fericită”

Starea ta de fericire contează mult pentru el, din momente ce te iubește și vrea mai mult decât o poveste trecătoare. Fără să exagerezi sau să denaturezi realitatea, îl asiguri că tot ceea ce face este atât de important pentru tine.

Îl lași să te cucerească într-un mod firesc, să aibă grijă de tine, să ofere acea siguranță. Tu îi răspunzi cu sinceritate și afecțiune, trăiește omul și relația, îi vorbești despre emoțiile tale și nu ascunzi admirația, dorul, fericirea.

„Îmi este foarte dor de tine”

Este firesc să îți fie dor, să-l vrei aproape, să-l știi lângă inima ta. Nu te detașezi emoțional imediat cum pleacă de lângă tine. Pentru tine relația este mai mult decât o emoție întâmplătoare, iar acest om este mai mult decât un personaj temporar.

Nu te prefaci indiferentă, atunci când simți o emoție puternică în sufletul tău. Atunci îți va răspunde la fel, va căuta modalități să vină aproape, te va considera o prioritate și va face tot posibilul să anuleze distanța dintre voi.

„Te ador și te iubesc”

Iubirea ta îl poate motiva atât de mult, îl poate convinge să renunțe la egoism și orgoliu, să te imagineze aproape pentru toată viața. Dacă simți și îți pasă, îi vorbești despre asta, îl asiguri că ești aproape, ești parte din această poveste.

El îți va vorbi cu drag, apoi îți va demonstra cât de conectat și de încredere este. Cuvintele sincere vor anula orice frică și neînțelegere, vor păstra dorul și afecțiunea, dorința și liniștea.

© Sufletisme.ro

Sursa foto: unsplash.com